Luna Đogani
printscreen
Luna Đogani

printscreen

Luna Đogani, Foto: printscreen

Luna Đogani je sinoć bila gost u emiji "Zadruga-narod pita". Ona je pričala o svojoj prvoj pesmi, nastupima, ali i samom učešću u Zadruzi 2. Takođe, Đoganijheva je pričala i o svom odnosu sa bivšom drugaricom Anastasijom Ražnatović.

Đoganijeva peva o "devetom krugu pakla", a da li je svesna šta to predstavlja? Ovo je pravo značenje!

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 16.08.2019. 18:50 Au! Luna Đogani, Foto: printscreen Luna Đogani snimila je svoj prvenac koji je uspeo da nadmaši sve rekorde posećenosti na jutjubu kada su njene kolege iz "Zadruge" u pitanju.

Luna je otkrila da njih dve nisu u kontaktu.

- Znam njen rad, pesme su joj top, ali se ne čujemo privatno. Kad mi je trebala podrška, nisam je imala, sad je nisam ni očekivala - rekla je Luna.

Podsetimo, mnogo se spekulisalo o tome šta je bio razlog za prekid njihovog druženja, a kako se navodilo, u pitanju je bio dečko sa kojim je Anastasija bila u vezi, a kome se navodno Luna nabacivala.

Ni Luna ni Anastasija se nikad nisu oglašavale ovim povodom, a Đoganijeva je sinoć u emisji otkrila da zapravo ništa od toga što se pisalo u medijima nije istina. 

 BONUS VIDEO:

Udaje se Anastasija Ražnatović?! Otkrivamo sve detalje njenog odnosa sa Đorđem Kuljićem

 

Komentari (3)

david

17.08.2019 08:31

Luna sve laže. Gleda nas u oči i laže. Ne kaže da joj je Anastazija kuma koja je krstila i da je živela kod nje nekoliko godina. Luna to ne ceni uopšte.

sd

17.08.2019 09:08

@david - Najtrašnije od svega je to što su joj svi krivi... od Kije, preko Miće, do Sanje, Anastazije... Koji poremećaj vrednosti u glavi! Samo ona, pa ona... i, mama!

Tomas

18.08.2019 07:28

Luna ne postuje svoju kumu Anastasiju koja ju je krstila.