Zadruga 3
Printscreen/YT
Zadruga 3

Printscreen/YT

Zadruga 3, Foto: Printscreen/YT

Još jedno pismo je stiglo na adresu Bele kuće, a Veliki šef je ovom prilikom saopštio zadrugarima da ih čeka specijalan zadatak.

PROČITAJTE JOŠ:

Dragana Stojančević je kao ovonedeljni vođa pročitala pismo Velikog šefa, a zadrugari su morali da imitiraju svoje rijaliti cimere koji sede bilo sa leve, bilo sa desne strane.

Zadruga 3

Printscreen/YT

Zadruga 3, Foto: Printscreen/YT

 - Dragi zadrugari, pre svega je neophodno da svi sednete za sto. Ovoga puta Veliki šef ima specijalan zadatak za vas. Na svakom od vas je da pokaže svoju kreativnost i pripremi imitacije. Imitiraćete osobu koja sedi do vas. Imitacije se ne smeju ponavljati. Svaka imitacija mora trajati dva do tri minuta. Polovina zadrugara će izvoditi imitacije sutra, a druga polovina u sredu. Vođa je taj koji će odrediti redosled nastupa - pročitala je Dragana pismo Velikog šefa.

Zadruga 3

Printscreen/YT

Zadruga 3, Foto: Printscreen/YT

Dragana je istakla da će u utorak nastupati grupa koja se nalazi sa njene leve strane, a onda su trebali da se dogovore ko će koga imitirati i tom prilikom je došlo do nesuglasica zbog čega je Lepi Mića odmah skočio kako bi doveo zadrugare u red.

U nastavku video priloga pogledajte kako je izgledala svađa zadrugara.

 

 

Komentari (1)

Zvonar

15.10.2019 12:05

Zadruga postala ista kao Parovi. Samo svadje. Ništa pametno ne znaju. Nigde pesma da se čuje. Samo izležavanje i svadje.