Ljuba, Aleksandra
Screenshoot Youtube
Ljuba, Aleksandra

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube
Aleksandra Subotić

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Dobro sam, u karantinu smo 28 dana. Ovde smo na imanju i brzo nam vreme prolazi, čuvam se. Danas sam baš kukala za neku čokoladu, jela mi se. Zdrava sam, malo me opterećuje što ne mogu da šetam, ali kad zamislim one ljude u stanovima, meni je odlično. Što se tiče mučnina, u zadnja dva dana povraćam, ali to kod mene ide tako. Nekoliko dana sam dobro, pa mi se pojave mučnine i sve tako. Za razliku od prethodne trudnoće, sada imam mali stomačić. To mi je čudno, nikako da se naviknem, još kad vidim da se nadujem, ja imam osećaj da sam sedmi mesec. Sad već osećam bebu. Sada sam u četvrtom mesecu, ulazim u peti. Treba uskoro da idem kod doktora, ali moram sve da proverim zbog ove situacije", objasnila je bivša zadrugarka.

Aleksandra Subotić

Screenshot Youtube

 Foto: Screenshot Youtube

"Magdalena je oduševljena, svaki dan smišlja šta će da mu kupi, kao da će njen brat odmah da se rodi u bazenu. Ona gleda da mu kupi dušek, patkice za naduvavanje... Magdalena bi volela da se njen brat zove Dimitrije, jer se dečko moje drugarice zove tako i ona njega voli, jer se igra sa njom. Ja ne bih da se dete zove Dimitrije, njoj kažem da će se zvati, ali neće. Peca i ja smo imali dogovor da ako bude devojčica on da ime, a ako bude dečak da ja dam ime. Kada smo saznali da je dečak, Peca se odmah predomislio i hoće on da mu da ime. Ja imam nekoliko imena koja mi se dopadaju. Plašim se kako će mi biti sa dečakom. Devojčice su fine, oblačiš im suknjice, ne mogu sebe da zamislim sa autićima, ali mislim da će biti super", ispričala je Subotićeva i priznala da nije u kontaktu sa majkom Ljubom Pantović.

Aleksandra i Ljuba

printscreen

Foto: printscreen

"Ne čujem se sa mamom, nešto smo se posvađale, ali njen momak se s vremena na vreme čuje sa Pecom, tako da imamo neki kontakt. Čujem se sa tatom svaki dan. Niko me ne zove kao on. 24 časa me zove čovek", otkrila je ona.

Vreme u karantinu troši na kuvanje, što nikad do sad nije radila.