Miljana, Vladimir
Screenshoot Youtube
Miljana Kulić

Screenshoot Youtube

Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube

U sinoćnoj emisiji "Zadruga - narod pita" gostovala je Miljana Kulić. Ona je između ostalog govorila i o svom bivšem cimeru iz "Zadruge 2", Vladimiru Tomoviću, a njemu se nije dopalo ono što je rekla.

Zbog toga nije mogao da odoli, a da se ne uključi u program, ispsuje Miljanu, tvrdeći da ona laže, i uputi joj nekoliko pretnji i kletvi.

PROČITAJTE I:

 

Mada su svađe i sukobi uobičajena stvar kada su u pitanju učesnici rijalitija, može se reći da je Tomović zaista prešao sve granice, pominjući čak i Miljaninog sina, u svojim kletvama i psovkama.

- Ja samo da pitam Miljanu gde će joj duša? Miljana, čemu ovo? Neka ti sin živi kao što istinu pričaš! Ti si mi mrtvog oca u usta uzimala! Je*aću i tebe i majku! Obe ću da vas je*em! I tebe i majku i sina! Sve lažeš! Je*ao sam ti majku još u Petrovcu! Marija je bežala od mene! Sve sam vas je*ao! Ološu jedan! - govorio je Vladimir.

Vladimir Tomović

printscreen

Vladimir Tomović, Foto: printscreen

- Ti si minus nula od čoveka! Vidiš ti koliko si jadan i bedan! Ti nikada nećeš imati sina jer si isfrustrirani homić i ne uzimaj mi u usta dete od godinu dana! Ološu jedan! Crna Gora, Bar, raspitajte se ko je Vladimir Tomović! Ne pominji mi dete da ti ne bih je*ala mamicu u pi*ku! Za dete svoje ujedam! Ne može tako za moje dete da priča. Ja sam mom detetu i otac i majka. Sve što sam rekla za njega je istina. Mogu da se kunem da je petnaesti dan od očeve smrti igrao u kafani i pevao! On odlično zna koliko sam ja bila uz njega kada mu je otac bio bolestan! Treba sramota da ga bude! - pričala je Miljana.

Celu svađu možete pogledati u nastavku:

 

POGLEDJATE BONUS VIDEO

David će RASKINUTI sa Anom Korać, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom

 

 

 

Komentari (4)

Žika

23.08.2019 09:49

Tomovic po ko ko zna koji put dokazao da nije za TV.

lili

23.08.2019 11:32

Zaista dno dna! Isti su oni, potpuno. Obični lezilebovići,nevaspitani, nekulturni, nemoralni, bez zanimanja, drski i agresivni... Užas, kakav je šljam isplivao na površinu! "Pamet zašutila, a budala progovorila"- kako nam reče naš Ivo Andrić.

dz

23.08.2019 11:46

Strasno strasno strasno!!!Sramota me je sto zivim sa ovakvima u istoj drzavi.

OPA-DJURDJO

23.08.2019 13:14

@dz - lepo je rekao kao sto govoris istinu tako ti bilo...ko govori istinu nema razloga za brigu?to vazi za obicnog coveka to vazi za politicare ...ZAR NEMA NICEG LOGOCNIJEG NEGO DA BUDES BEZBRIZAN AKO GOVORIS ISITINU