Vladimir Tomović
printscreen
Vladimir Tomović

printscreen

Foto: printscreen

Vladimir Tomović diskvalifikovan je iz rijalitija nakon fizičkog obračuna sa Mensurom Ajdarpašićem, ali i sa Dinom Subašićem, drugom Ive Grgurić koji je je 31. decembra došao u novogodišnju posetu i tom prilikom se sukobio sa Tomovićem.

Dino je sada imao zahtev za Tomovića da mu se izvini i uplati mu 3.000 evra zbog vređanja na nacionalnoj osnovi. Vladimir je sada poslao javnu poruku Dinu preko društvenih mreža.

Dino Subašić

Printscreen

Foto: Printscreen

"Lepo je sve ovo napisano. Nema šta. Povrede i duševni bol stanu u jedno izvinjenje i 3000 evra. E sada... ili je standard u zemljama Evropske unije nizak pa "povrede" prodaju tako jeftino ili dragi Dino ne ceni sebe toliko pa jeftino prodaje telo. Elem, kako god okrene, ja sam spreman za vansudsko poravnanje. Dakle, nije problem javno izvinjenje tom gospodinu, nije problem duševne bolove izlečiti sa 3000 evra. Samo će morati da ispuni jednu formalnost pre toga - da me poljubi u g*zicu. Vidimo se na sudu", napisao je Tomović i jasno stavio do znanja Dinu da će sve rešiti na sudu.

Zadruga

Instagram/Printscreen

Zadruga, Foto: Instagram/Printscreen