Dalila, Vladimir Tomović
Printscreen
Dalila, Vladimir Tomović

Printscreen

Foto: Printscreen

Milan Milošević je u okviru rijalitija "Zadruga" kao i svakog ponedeljka ušao u Belu kuću kako bi se odigrale emisije "Izbor potrčka" i "Pretres nedelje".

PROČITAJTE JOŠ:

Odmah na početku voditelj je čestitao Dalili na prvom vođstvu, a zatim poželeo dobrodošlicu Maji Marinković i Lei Šekarić.

Onda se povela priča o današnjoj raspodeli budžeta, koja je izazvala pravi haos. Marija Kulić se javila prva za reč, kako bi iznela svoje mišljenje o ovonedeljnom vođi.

Dalila, Vladimir Tomović

Printscreen

Foto: Printscreen

"Svi mi znamo da je Suzana bila u lošim odnosima sa Milicom, kao i Dalila. Šta god da Milica uradi, dobro ili loše, Dalila je komentariše u lošem kontekstu. Suzana i Dalila su se družile iz tog razloga, ne vole je ni jedna ni druga. Suzana je znala ako postavi Dalilu kao vođu, da će Milica ponovo da dobije najmanji budžet. Dalila privlači te žene (lezbijke). Da je Dalila došla sama, i te kako bi Suzana nešto" , rekla je Marija, pa nastavila:

"Meni je odnos Dalile i Tomovića zanimljiv. Primetila sam simpatije Dalile prema Tomoviću, na žurkama i ovako. Odmah sam znala da je njemu dala najveći budžet zbog toga. Sve najgore je pričao o njoj, ona je njemu oprostila. Posle Dejana, išao je Vladimir, tako je išla po onima koji su joj dragi", dodala je Kulićka.

Dalila, Vladimir Tomović

Printscreen

Foto: Printscreen

Nakon Marije, ustala je i njena ćerka Miljana Kulić, pa nastavila priču svoje majke o Dalili i Vladimiru.

"Da se vratimo na Božura (Tomovića). Dudlila Dragojević bila je zaljubljena u Tomovića. Pekinezer (Dejan) je kraj očiju slep, pravi se da ništa ne vidi. Zavela ga svetla velikog grada, osetio je novac, pa je prodao dušu",  pričala je Miljana.

"Ja sam rekao da postoji energija između Dalile i mene koja je neobjašnjiva. Priznao sam da osećam čudnu energiju", govorio je Vladimir.

"To je ljubav", dodala je Kulićeva.

Dalila, Vladimir Tomović

Printscreen

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO

GLAMUROZNA PROSLAVA Pogledajte ko je sve bio na 12. rođendanu Alo! novina!