Mina Vrbaški i Vladimir Tomović
printscreen
Mina Vrbaški i Vladimir Tomović

printscreen

Mina Vrbaški i Vladimir Tomović, Foto: printscreen

U dnevnom boravku su danas zadrugari razgovarala o dogodovštinama sa letovanja. Neki od učesnika debate su bili Bora Santana, Vladimir Tomović, Marko Janjušević Janjuš, Mina Vrbaški.

Podsetimo, pre neki dan Mina Vrbaški prokomentarisala da je Stanija Dobrojević nosila "kinesko d*pe", misleći da je nosila veš koji oblikuje zadnjicu. Na to joj je Stanijin bivši momak, Vladimir Tomović odbrusio, odbranivši Dobrojevićevu da ima zategnuto i izvajano telo.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako je Mina priznala da je nekada bila zaljubljena u Vladimira, ova dva zadrugara se sve više druže i nikad nisu bili prisniji. Oni su danas razmenjivali nežnosti u dnevnom boravku. Prvo mu je Mina sedela u krilu, a potom su se zagrlili.

Međutim, njima nije smetalo ni prisustvo Zadrugara, nego su se grlili i mazili i pred njima. Vladimir je bio samo u sortsu, go do pojasa, a Mina je bila naslonjena na njega. Mnogi su prokomentarisali da se naslonila na njegov ponos.

Videćemo u kom smeru će se razvijati ovaj odnos i da li će prerasti u nešto više od prijateljstva.

 BONUS VIDEO:

Miljana Kulić otkrila zbog čega se pomirila sa Zolom!

 

Komentari (1)

Ss

16.09.2019 15:52

Koliko je već dana Mina u Z3 a nije imala još ni jednog?! Zna li se broj momaka sa kojima je Mina bila u zadrugama? Šta reče pošteni i moralni crnogorac na to! Pravi se priča pred ulazak Stanije! Providno, ova ne može bez se.a, a on bi da napravi ljubomornom Staniju!