Braća Đoković, Teodora Džehverović
Printscreen/Alo!
Braća Đoković, Teodora Džehverović

Printscreen/Alo!

Foto: Printscreen/Alo!

Zajedno su već četiri meseca, ali to kriju od javnosti. Za vezu su rekli samo najbližim prijateljima, pa Đokovići još uvek nisu upoznali novu snajku!

Zaljubljeni par uveliko planira zajedničko letovanje.

- Rekli su da im je lepo u vezi i da imaju slična interesovanja. Počeli su i da planiraju zajednički odmor tokom leta, žele da vide kako će se slagati kada se dve sedmice ne budu odvajali ni tren. Ako sve prođe dobro, na jesen će početi da žive zajedno u Đorđevom stanu! - priča izvor.

Za razliku od prošle devojke Tijane Ralić, s kojom je proveo četiri godine i koju je odmah predstavio porodici, Đorđe još nije upoznao Teodoru s mamom Dijanom, tatom Srđanom, braćom Novakom i Markom, snajkom Jelenom...

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

hey senorita ?

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) on May 9, 2020 at 9:29am PDT

 

 

Komentari (3)

Žaka Pero Laka

01.06.2020 21:53

Jeste da je simpatična i ljepuškasta ali gjedano logički nije za kuću Đokovoća .Sama činjenica da je Teodora slabog morala govori o tome da vjerovatno o ozbiljnošću te veze nema ništa.Jedino ako je Noletov brat poblentavio i posle tolikih njenih skandala i javnog sexa u Zadruzi učini nešto što bi njegovu porodicu i njega samog,pogotovo svoga burazera iskompromitovao.Zamisli te scene da Novak joj bude dever!!Ona Švalerka a Novak Lauret i Najveći među najvećima Sportistima Svijeta!!

Ognjen

02.06.2020 01:06

Sponzorusa.

Aca

02.06.2020 06:56

Bas se cudim zasto je tako....