Tara Simov
Screenshoot YT
Tara Simov

Masanori Jošida/Alo!

Tara Simov, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Tara Simov se istakla kao najkonfliktnija učesnica "Zadruge 3", pa iako je dobila batine od Anđele Veštice, nije ni ona naivna. 

PROČITAJTE JOŠ:

Tara je pretrpela vršnjačko nasilje u osnovnoj školi te odatle vuče traume, a izvor blizak njoj otkrio je sve detalje njenog teškog detinjstva.

- Pošto je mršava i ima sitnu glavu, uši joj deluju duplo veće, pa ju je društvo u osnovnoj prozivalo "Dambo". Tara nikako nije mogla da im oprosti. Danima je nosila makaze u rancu, a na prvu devojčicu iz te grupe na koju je naletela u školskom wc-u iskalila je svoj bes. Pribila ju je uza zid i isekla joj dobar deo uveta, iskasapila joj lice, krv je liptala na sve strane, - započeo je svoju priču izvor, a onda dodao:

Tara Simov

Printscreen

Tara Simov, Foto: Printscreen

- Agoniju je prekinula nastavnica koja je uletela i sprečila totalno krvoproliće. Nakon toga Tara je izbačena iz škole, a potom je preko silnih veza svojih roditelja uspela vanredno da završi osnovnu školu na jedvite jade. 

Mina Vrbaški i Tara Simov

Printscreen/Youtube

Tara Simov, Foto: Printscreen/Youtube

On otkriva i da je Tara spremna u Zadruzi da napravi svašta:

- Oduvek je bila problematična i agresivno se ponašala. Imala je kompleks što je mršava, pa je pojedinim devojčicama otimala užinu, vukla za kosu i čupala do i iznemoglosti. Prvom prilikom kada zadrugari legnu da spavaju, onome ko je nagazi, mogla bi svašta da uradi,- zaključuje izvor blizak Tari.

POGLEDAJTE BONUS SNIMAK:

Aleksandra Subotić progovorila o veri, silikonima i sadašnjem dečku!

 

 

Komentari (1)

Stefan

19.10.2019 11:47

Takvog kasapina nisu trebali da prime.