Tamara Đurić
printscreen
Tamara Đurić

printscreen

Foto: Printscreen

Bivša učesnica rijalitija "Farma" i bivša voditeljka "Zadruge" Tamara Đurić, dva dana pred proglašenje vanredne situacije u našoj zemlji, otputovala je u Tursku kako bi obavila niz operacija na svom telu. Poznata starleta je nakon hirurških intervencija urgentno prebačena u Srbiju čarter letom, te nije uspela da odleži predviđeno vreme u inostranoj bolnici. 

- Dva dana pred proglašenje vanredne situacije, Tamara je otputovala u Tursku kako bi se operisala u prestižnoj klinici na kojoj je brojne korekcije radila i poznata Kim Kardašijan. Međutim, nije ni slutila da će praktično sa operacionog stola morati nazad u Srbiju - otkriva izvor blizak Đurićevoj za naš portal.

Tamara Đurić

Printscreen

Foto: Printscreen

Starleta se podvrgla čak pet operacija kako bi svoj izgled dovela do perfekcije.

- Tamara je u poznatoj turskoj klinici odradila nekoliko estetskih zahvata: nos, "ket aj" (mačije oči), kapke, konture lica i podmlađivanje vagine - ističe naš izvor i dodaje:

- Bukvalno je zbog situacije sa koronavirusom bilo katasrofalno. Tamari je odmah nakon operacije rečeno da joj je to jedinstvena prilika da se vrati u Srbiju, jer ko zna da li će nakon predviđenih 15 dana oporavka to moći da učini. Turci su je čarter letom doveli u Beograd - priča dobro obavešteni izvor za naš portal.

Tamara Đurić

Foto:Instagram printscreen

Foto:Instagram printscreen

Đurićeva se oporavlja u svom stanu na Vračaru, koji je nedavno pazarila, pa joj propisana izolacija i redovne policijske kontrole ne smetaju.

- Tamara je u svom stanu, uživa u svakom trenutku i oporavlja se. Policija redovno proverava da li poštuje pravila izolacije - govori nam izvor blizak Đurićevoj.

Teskoban period za starletu ulepšao je gest tajnog obožavaoca. Na parkingu ispred njene zgrade, parkiran je najnoviji BMW sa ogromnim medom na sebi, čime se Đurićeva i pohvalila na društvenoj mreži Instagram.

Pozvali smo Tamaru kako bismo potvrdili navode o operaciji i saznali nešto više o skupocenom daru koji ju je dočeko ispred njenog stana na Vračaru.

- Istina je sve što ste čuli. Oporavljam se nakon svih zahvata i izolacija mi ne pada teško, a i bolje je što odmaram u svoja četiri zida. Poštujem sva pravila koje je propisala vlast. Ne izlazim i ne primam posete narednih 24 dana - otkriva nam ona, a na temu poklona se misteriozno smeška:

- Zaista predivan gest jednog muškarca čiji identit ne bih otkrivala. U celom ovom zlu koje nas je zadesilo oko pandemije, ovaj poklon, malo je reći, jako me usrećio - zaključuje Tamara za Alo.rs.

Tamara Đurić

Printscreen

Foto: Printscreen

Komentari (1)

zagondzija

26.03.2020 18:11

???Sva ova desavanja u svetu ne desavaju se slucajno