Dragana Mitar
Alo!
Dragana Mitar

E-stock/ Caslav Vukojicic

Dragana Mitar, Foto: E-stock/ Caslav Vukojicic

Dragana Mitar je na oduševljenje mnogih ušla i u treću sezonu "Zadruge", ali je nažalost već u startu razočala mnoge koji su u nju polagali nade, za početak i svoju porodicu, a najviše majku Jadranku Mitar koja je naglasila da će je po izlaski iz rijalitija dobro našamarati.

Dragana je u braku sa Sinišom Dragutinovićem, kog smo mogli da upoznamo u "Zadruzi 2" kada je došao u posetu svojoj supruzi sa kojom ima sina Jovana.

Siniša Dragutinović, Dragana Mitar

Printscreen

Siniša Dragutinović, Dragana Mitar, Foto: Printscreen

Siniša je dosta stariji od Dragane, pa je velikim delom imao razumevanje za sve što ona radi, makar to bili i omanji ispadi sa drugim muškarcima.

- Super si, sve je ovo rijaliti, gledam te stalno i mogu samo da ti kažem da si odlična - pričao je Siniša Dragani nekada.

Bračni par je trenutno u fazi razvoda, a njihove nekada male nesuglasice prerasle su u mržnju u veliki stepen netrepeljivosti.

Da podsetimo, u drugom serijalu rijalitija Draganin bivši dečko i estradni menadžer Pavle Jovanović. ušao je kako bi pomrsio konce svojoj nekada najvećoj ljubavi jer je muža Sinišu varala sa njim.

Pavle Jovanović, Dragana Mitar

Screenshot Youtube

Pavle Jovanović, Dragana Mitar, Foto: Screenshot Youtube

Dragana i Pavle su i tada imali prisnih scena, a kad-kad su se sa zadovoljstvom prisećali nekadašnje veze pune strasti, a poznato je da je javno bila intimna s njim dok je bila u braku!

Kako je Pavla istrošila, Mitrova se tada prebacila na repera Nenada Aleksića Ša, koji joj je krišom dostavljao pisma i na tren zaboravio da je i sam u braku, s obzirom da je pao pod Draganin neodoljivi šarm.

Dragana Mitar i Ša

Screenshoot Youtube

Dragana Mitar i Ša, Foto: Screenshoot Youtube

Afera sa Ša nije potrajala, a da reper i Pavle nisu jedini koje je Dragana "obeležila" u toj sezoni govori i odnos sa Markom Miljkovićem, dečkom Lune Đogani. Pre nego što je Marko otpočeo ljubavnu romansu sa blogerkom, između Dragane i njega sevale su varnice, a neretko su zajedno završili u vrlo prisnim situacijama.

Sada je Dragana opet pred očima javnosti, ali sa sasvim novim muškarcem, odnosno muškarcima. Mitrova je u vezi sa Gospodinom Tortom, kog je rastavila od venčane žene sa kojom ima i decu, a da stvar nije naivna govori i to da je Torta stavio svoju firmu na Draganino ime. Gospodin Torta je čuveni Edis Fetić iz Novog Pazara, koji tvrdi da je ovo samo jedna od Draganinih faza i da će na kraju biti njegova.

Dragana Mitar

printscreen

Dragana Mitar, Foto: printscreen

S druge strane, njena strasna veza sa Vladimirem Tomovićem nikako da se prekine, iako Mitrova pokušava da raskine ali samo svaki put završi u provokativnim situacijama, bilo da su samo vatrni poljupci, ili vatačina usled koje uzdasi odzvanjaju.

Dragana Mitar, Vladimir Tomović

Screenshot Youtube

Dragana Mitar, Vladimir Tomović, Foto: Screenshot Youtube

Da će kroz Draganin život prolaziti muškarci, kao što su i do sada - u to nema sumnje. Ono zbog čega je dobila osudu rijaliti publike jeste promiskuitetno ponašanje u kom njen mali sin Joca može svakodnevno da je vidi kada pusti "Zadrugu" da gleda mamu.

Komentari (1)

??????

05.12.2019 02:57

Daleko da je ovo zena fatalna. Ona samo mase " repicem " . Pokazala da joj je " mahanje repicem" stil zivljenja bez kojeg ne moze da zivi.