Zadruga, Željko Mitrović, Zadruga finale, Zadruga ubacivanje
Alo/Dejan Briza
Željko Mitrović, zadruga 3

Screenshot Instagram

Željko Mitrović, zadruga 3 , Foto: Screenshot Instagram

Rijaliti zadruga je u prethodne dve godine oborio sve rekorde gledanost. za to se posebno starao veliki šef Željko Mitrović, koji je iz godine u godinu ulagao u luksuzno imanje i radio na njegovom estetsko tehničkom usavršavanju.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ovoga puta, on se uključio direktno iz Zadruge, kako bi proverio da li sve teče po planu kako bi se početkom septembra nova garnitura učesnika uselila u velelepno zdanje.

Željko Mitrović ima pakleni plan, ovo do sada nije imao NIJEDAN RIJALITI NA SVETU! Svi će želeti da uđu u Zadrugu 3!

AUTOR: Olivera Konatar DATUM I VREME: 19.08.2019. 20:47 Mitrović je oduševljen idejom da u rijaliti uvede robota, koji će imati posebnu ulogu u „Zadruzi". Željko Mitrović, Foto: Alo!/ Masanori Jošida Pripreme za novu, treću sezonu rijalitija "Zadruga" uveliko traju, a "Alo!" ekskluzivno otkriva šta je Željko Mitrović, vlasnik TV "Pink", pripremio za nove takmičare.

Ipak, ono što je najavio je i dolazak Leposave koja je već na imanju i koja je spremna da dočeka novu ekipu. Reč je o robotu koji će brinuti o ispravnosti svih uređaja u Zadruzi i koji će prijavljivati kvarove ukoliko do njih dođe.

"Sve je spremno za Zadrugu 3, probni vozač DJ Žex je isprobao turbo rolere koji će zadrugari imati na raspolaganju, a Leposava-robot (Leposava se zove jer je robot lepi ženski humanoid) sa veštačkom inteligencijom, brinuće o bezbednosti digitalnih i električnih uredjaja!"

Pogledajte obraćanje Željka Mitrovića iz Šimanovaca!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on Aug 25, 2019 at 12:09pm PDT

Pogledajte BONUS video:

ALO ANALIZA David će RASKINUTI sa Anom Korać, otkrivamo da li će se pomiriti sa Subotićevom

 

 

Komentari (1)

Tatko

26.08.2019 10:57

Dajte sliku Leposave.