Bora Santana i Milica Kemez
Foto: YouTube/printscreen
Bora Santana i Milica Kemez

Foto: YouTube/printscreen

Bora Santana i Milica Kemez, Foto: Foto: YouTube/printscreen

Veza učesnika treće sezone rijaliti programa "Zadruga" Milice Kemez i Bore Santane napravila je veliki bum, kako u javnosti, tako i u Beloj kući, s obzirom na to da Miličina porodica, naročito njena sestra Mirela, nije pristalica njenog ljubavnog izbora.

O Borinom učešću u najzahtevnijem rijalitiju razgovarali smo sa njegovim bratom Igorom Marinkovićem koji je za Pink.rs otkrio da li su zadovoljni Borinim izborom partnerke, ali i dosadašnjim učešćem u rijalitiju.

- Veza sa Milicom je super, odlično su slažu, pozitivni su oboje, ne svađaju se, baš su se snašli, super se slažu. Ako se Bori Milica sviđa, sviđa se i nama, mi ćemo ga uvek podržati. O njoj sve najbolje mislim. Inače, Bori ne zameramo ništa, po mom mišljenju ovo mu je najbolja sezona, baš se dobro snašao, skroz je opušten - objasnio je Igor.

Bora Santana

Foto: YouTube/Printscreen

Bora Santana, Foto: Foto: YouTube/Printscreen

S obzirom na to da Miličina porodica nije podržala vezu sa Santanom, Marinković tvrdi da će se njihov stav promeniti kada ga lično upoznaju.

- Svako ima pravo na svoje mišljenje, nisu upoznali Boru lično da bi mogli da sude. Na malim ekranima sve izgleda drugačije. Ne smeta nam što Bora nije prihvaćen, kažem, svako ima pravo na svoje mišljenje. Milica je prešla preko reči svoje sestre i ostale porodice, to je onda 100% prava ljubav, čim je bila spremna da pređe preko reči svoje sestre - rekao je mlađi Marinković.
Kako Miličina porodica zagovara vezu sa Stefanom Kadnićem, koji je svojevremeno gajio emocije prema Kemezovoj, Igor bez dlake na jeziku objašnjava zašto je baš njegov brat osvojio srce atraktivne zadrugarke.

- Kendi je mala beba za Boru, to ne može da se poredi uopšte, u svakom smislu. Bora se Milici svideo više, sami su govorili da je sve krenulo... Bora ne glumi, ovo su čiste emocije, Bora ne zna da se folira. Oni ili radi nešto do kraja, ili ne radi uopšte. Ili je u rijalitiju, ili nije - objasnio je Borin brat.

Mnogi nagovaraju zadrugara da napokon nađe ženu svog života, a Marinković otkriva da li je po njegovom mišljenju Milica njihova buća snajka.

- Ja mislim da je to to. Mi već spremamo u neku ruku svadbu. Iščekujemo da se pravi svadba! - istakao je Igor.

Bora Santana

Printscreen

Bora Santana, Foto: Printscreen