Marko i Luna
Youtube/Printscreen
Marko i Luna

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Radijski voditelj Stefan Milošević Panda ispao je iz Zadruge prošle nedelje, a prvi put se oglasio za medije. On je istakao da je zadovoljan svojim učešćem u rijalitiju i da bi svakom preporučio da uđe.

Panda

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Pored toga, otvorio je dušu i ispričao nam kako gleda na situacije u Beloj kući. Na samom početku nas je zanimalo da nam kaže ko je očajan za kadrom.

Miljana Kulić

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Miljana je žderačica kadra, ona kad nije u centru pažnje, ona grize kako bi je dobila. Uvek nađe način. Bora je isto takav. Uvek se trudi da nekako zabavi i luduje. Pored njih dvoje, ja bih ubacio Taru, ona ima komentar na sve. Ima izlive emocije. Aktivna je po tom pitanju. Ona misli da joj je posao da komentariše sve to - rekao je Stefan, a onda nam je otkrio da mu je prolazio kroz glavu da će Luna ući i da zapravo nikada nije ni raskidala sa Markom Miljkovićem:

Marko i Luna

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

- Prolazilo mi je kroz glavu da oni nisu raskinuli. Nisam ja hteo da pričam o tome tada, svi bi skočili. Generalno, nisam očekivao da će i ona ući imajući u vidu da je pobedila prošle godine. Marko sa Gagijem ima super odnos, pun je poštovanja, očekivalo se da će ponovo biti zajedno - govorio je Panda.