Aleksandra Subotić, rođendan
G.T./Alo.rs
Aleksandra Subotić, rođendan

G.T./Alo.rs

Foto: G.T./Alo.rs

Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga" Aleksandra Subotić napunila je 23 godine, a tim povodom je organizovano rođendansko slavlje na imanju svog dečka Petra Pece Raspopovića.

PROČITAJTE I:

 

Petar se maksimalno potrudio oko organizacije kako bi njegova draga proslavila svoj rođendan na najbolji mogući način. Pecino imanje je tim povodom bilo ukrašeno mnogobrojnim balonima, hologramima, cvećem i ostalim detaljima.

Aleksandra Subotić, rođendan

G.T./Alo.rs

Foto: G.T./Alo.rs

Aleksandra uživa u ljubavi sa svojim izabranikom Petrom Raspopovićem i ne krije sreću što je on baš taj koji joj je pružio napokon sve u životu što je želela. Imanje na kom je održano slavlje nalazi se na vrhu jednog brda nadomak Novog Sada, tako da pogled sa istog govori više od 1000 reči.

Kako „Alo!“ saznaje, Peca udovoljava Aleksandri u svemu, a njenu ćerku Magdalenu gleda kao svoju. Pored košarkaškog, odbojkaškog terena, saune, slane sobe, đakuzija, flipera, bilijara i mnogih drugih stvari koje poseduje Pecino imanje, on je izgradio i mini luna park za Aleksandrinu ćerku Magdalenu i svoje sinove.

Aleksandra Subotić, rođendan

G.T./Alo.rs

Foto: G.T./Alo.rs

Velelpnom slavlju na luksuznom imanju prisustvovale su mnoge javne ličnosti kao i njeni bivši cimeri iz Zadruge. Pored Osmana Karića, Nebojše Bojovića, bio je prisutan i pevač Đorđe David.

 

Aleksandra je rođendan proslavila i u društvu svojih bivših cimerki: Maje Marinković, Sanje Stanković, Marijane Zonjić, kao i svoje majke Ljube Pantović.

PREPORUČUJEMO I:

 

„Moram da kažem da sam mnogo srećna! Ovo je moj najbolji rođendan ikada! Osim što slavim što imam najbrižnijeg i najboljeg dečka na svetu slavim i svoj rođendan. Iskrena da budem sve je on organizovao, od dekoracije, hrane, benda, torte, pa sve do najsitnijih detalja. Živim život iz bajke, on je moj princ koga sam dugo čekala. Ne bih da otkrivam šta mi je kupio za rođendan, jer on ne želi da se to sazna. Brak za sada ne planiram, kratko smo u vezi da bih sada o tome pričala, ali ako se ovako nastavi... nikad se ne zna! (smeh)“

Aleksandra Subotić, rođendan

G.T./Alo.rs

Aleksandra Subotić, rođendan, Foto: G.T./Alo.rs

Iako Peca poseduje luksuznu vilu u kojoj bi mnogi voleli da stanuju, Subotićeva još uvek ne planira da otpočne zajednički život sa svojim partnerom. Kako nam je otkrila, smatra da je i za to prerano.

„Peca bi voleo da se preselim kod njega, ali smatram da mi je potrebno još malo vremena za to! Ipak smo nas dvoje kratko u vezi da bismo živeli zajedno. Puno vremena provodim sa njim, imam njegovu apsolutnu podršku, ali želela bih pre svega da stvorim nešto svoje, pa tek onda možemoda planiramo život pod istim krovom“, zaljučila je Aleksandra.

 

Komentari (2)

cane

08.10.2019 17:45

zao mi te peco ko rodjenog brata.

cane

08.10.2019 17:45

zao mi te peco ko rodjenog brata.