Aleksandra Subotić
Alo!
Aleksandra Subotić

Screenshoot Instagram

Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Instagram

Bivša zadrugarka Aleksandra Subotić, nakon što je objavila da je srećno zaljubljena i da uživa u ljubavi sa biznismenom Predragom Pecom, blista od sreće i zadovoljstva.

Aleksandra do sada nije iznosila "intimne" trenutke putem svog Instagrama, ali su se stvari izgleda promenile.

PROČITAJTE JOŠ:

Na Instagram profilu Subotićeva je objavila set fotografija koje je napravila sa svojim izabranikom. Skretali su pažnju svih prisutnih na plaži jer su se strastveno ljubili. Kako bi stala na put pričama koje se šire gradom, da tu nema ljubavi i da je sa njim samo zbog para, ona to demantovala više puta sada i dokazom gde je ispod fotografije napisala "Ljubav moja", kako bi svima zapušila usta! 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss) on Aug 21, 2019 at 2:37am PDT

Podsetimo, tokom boravka na velelepnom imanju u Šimanovcima, Aleksandra je doživela ljubavni brodolom sa Davidom Dragojevićem koji ju je javno ostavio i prevario sa ljutom protivnicom Anom Korać. Tek nakon što je izašla iz Bele kuće, Aleksandra je sebi dopustila da ponovo bude srećna pored Pece.

Ovaj MUŠKARAC je koristio Instagram profil Aleksandre Subotić dok je bila u Zadruzi! (FOTO)

AUTOR: nemazabranjenih/I. M. DATUM I VREME: 21.08.2019. 07:40 Otkriveno! Aleksandra Subotić, Foto: printscreen Nakon diskvalifikacije iz rijalitija "Zadruga 2", posle čega je ipak pomilovana, Aleksandru Subotić su na društvenim mrežama dovodili u vezu sa pevačem Stevanom Sekulićem, sa kojim se ona družila u toku pauze i sa kojim je snimila i spot.

BONUS VIDEO:

Aleksandra Subotić saznala da je Ana Korać trudna, pa poslala Davidu poruku

 

Komentari (1)

jole

21.08.2019 16:51

pecika jarece meso kuvano I kozji sir svaki dan.