Stanija Dobrojević
Screenshoot Instagram
Stanija Dobrojević

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

 Stanija Dobrojević se napokon vratila u Srbiju i odmah je iskoristila priliku da se obrati svojim fanovima na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Stanija Dobrojević ??‍♀️ (@stanijadobrojevic) on Jan 22, 2020 at 6:42am PST

- Izrečeno mi je 28 dana karantina, i ne bunim se! Svakako sam vec 14 dana bila u strogoj izolaciji, jedini bliži kontakt s ljudima mi je bio tokom evakuacionog leta.
Bilo je ovo za mene neverovatnih 14 dana neizvesnosti! Kada je situacija postala sve ozbiljnija samo sam želela da dođem kući svojoj porodici, da zajedno prođemo sve ovo! Iako sam u samoizolaciji i bicu jos 28 dana sama u karantinu, konačno sam mirna i srecna što sam tu, u svojoj zemlji, sa svojim narodom, porodica je tu, citava familija (Srbija, BiH, Slovenija, Hrvatska, Nemacka... i naravno, neko u CG❤️) nekako svi su mi blizu kada sam tu! Ne bih podnela da sam preko okeana u ovim momentima jer samo od pomisli da se nekom nešto desi ne bude mi dobro - napisala je.

- Prijavila sam se ambasadi i strpljivo čekala da se organizuje let. Kada sam stigla na aerodrom i videla naše ljude takav naboj emocija! (da sam se sklanjala od ljudi da ne vide da plačem! Suze i flashback iz rata kada je vojni helikopter dosao po majku, mene i brata i prevezni smo u Srbiju.

- Želim da pohvalim naŠu zemlju, iako smo mali i siromasni, svaka cast na organzaciji i merama zaštite - napisala je Stanija u svojoj objavi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Stanija Dobrojević ??‍♀️ (@stanijadobrojevic) on Dec 25, 2019 at 8:02am PST

 


- Psihički sam se spremala čak i za grupni karantin, međutim pred let nam je stiglo obaveštenje da tamo idu oni koji dalaze iz najzaraženijih zemalja sa crne liste, ostale zemlje idu u kucni karantin 28 dana! Mere su pooštrene, i postujte ih. Ja sam u svom stanu sama u karantinu. Sa majkom, bakom dekom se nisam fizički pozdravila, sa svima sam i dalje na video call predostroznosti radi- cuvajte svoje, pogotovo starije.

- Mi mlađi iako zakacimo lakse cemo to prevazići, oni ne! Ovo sam ispisala u dahu onako iz srca za ljude koji me prate i danima pitaju šta je sa mnom...a ja sam cutala sve dok nisam stigla u svoju zemlju jer i sama nisam znala hocu li i kako stici...
Volim vas sve i zajedno ćemo sve ovo proci!
A sad u karantin: knjige, joga, čitanje, kuvanje i catovanje sa najmilijima - zaključila je Stanija na kraju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Stanija Dobrojević ??‍♀️ (@stanijadobrojevic) on Mar 26, 2020 at 11:55am PDT