Stanija Dobrojević
Screenshoot Instagram
Stanija Dobrojević

Screenshoot Instagram

Stanija Dobrojević, Foto: Screenshoot Instagram

Posle završetka rijalitija “Zadruga” Stanija Dobrojević je spakovala kofere i otišla za Nju Džersi kako bi se posvetila poslovnom biznisu. No, kada se posle nekoliko meseci boravka u najgledanijim rijalitiju na Balkanu vratila za Ameriku, Staniju je dočekao problem.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kako bi podelila imovinu sa bivšim verenikom, morala je da kuću stavi na prodaju. Kako saznajemo, ona ovih dana uveliko gleda luksuzne stanove u Nju Džersiju gde planira u budućnosti da se skući.

Stanija Dobrojević OSTAJE BEZ DINARA?! Oduzeće joj ceo HONORAR!

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 11.07.2019. 12:19 - 09.08.2019. 17:24 Nije smela to da kaže. Stanija Dobrojević, Foto: Printscreen Sinoć je u emisiji "Narod pita", bila gost starletaStanija Dobrojević. Ona je odgovarala na razna pitanja, te se dotakla i prostitucije u rijalitiju.

 

- Stanija je odlučila da sve raskrsti sa bivšim verenikom i da je ništa ne podseća na njega. Ona je sreću pronašla kraj Marka Markovića pa je tako rešila da proda kuću koju je kupila zajedno sa bivšim dečkom. Njih dvoje su tu lukusuznu kuću kupili jer su planirali zajedničku budućnost, no kako je veza pukla pred “Zadrugu”, svako je krenuo svojim putem. Stanija je došla u Srbiju kako bi učestovala u rijalitju, a on se posvetio svom privanom biznisu. Međutim, po Stanijom povrtaku za Nju Džersiju, njih dvoje su rešili da prodaju zajedničku imovinu. Ona je preuzela na sebe da će to završiti i tako mu vratiti novac koji je uložio. Stanija je bila fer prema njemu i deo para od prodaje dala njemu, iako je ona više platila tu nekretninu, mada je on ulagao u nameštaj. Ona je želela da za što veće pare proda kuću, kako bi imala dovoljno da kupi stan koji je pikirala - kaže dobro obavešten izvor za “Scenu”.

Stanija Dobrojević

Screenshoot Instagram

Stanija Dobrojević, Foto: Screenshoot Instagram

Staniji je taj novac dobrodošao, jer su nekretnine u Americi dosta skupe pa da bi sebi priuštila luskuzan stan moraće da dobro odreši kesu.

- Staniji se svideo jedan stan od sedamdesetak kvadrata. Sređen je de luks, a sa novcem koji je zaradila od “Zadruge” te prodaje nekretnine i od biznisa koji je pokrenuila u Americi, ona će ga kupiti bez problema. Nije želela da štedi, već da sve bude prefektno. Ona je već za sređivanje stana unajmila arhitektu, koji će joj dodatno srediti stan. Ne želi previše detalja, zahtevala je da preovladava pink boja, a insistirala je da to bude kuhinja - dodaje naš izvor.

Prema rečima našeg izvora, Staniju je u Americi dočekalo nekoliko poslovnih ponuda.

Stanija Dobrojević

Rajko Ristić/Alo!

Stanija Dobrojević, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Ona je ranije pokrenula svoju organik kozmetiku pa je oko toga preokupirana, ali i sa snimanjem reklamnih kataloga. Po završetku rijalitija, neki muzičari su joj slali pesme na preslušavanje, ali je to ostavila za jesen. Uprkos svim obavezama, ne želi da zapostavi ni muzičku karijeru - naglašava izvor.

Pogledajte BONUS video:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!

 

 

Komentari (3)

trt

12.08.2019 16:36

e moj vladimire sta si ti zamisljo stanija se igrala

umislio

12.08.2019 16:38

a vlade vrnjacka banja I beograd hahaaa

Tanja

14.08.2019 08:46

Hahhaha,cura od imovine ima stancic u Novom Sadu,kakva Amerika,kakvi crni stanovi.I kasnije se cudite sto vasim vestima ne veruju ni decica.