Stanija Dobrojević
Shutterstock/Alo
Stanija Dobrojević

e-stock

Stanija Dobrojević , Foto: e-stock

Stanija Dobrojević još razmišlja i predomišlja se da li da ude u Zadrugu i suoči se sa Vladimirom Tomovićem. Od kada se vratila iz Amerike, ne odvaja se od dečka Marka Markovića, a kako nam je otkrila njena drugarica, starleta pokušava da zatrudni!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Međutim, to se još ne dešava, pa je čak išla s Markom u manastir Ostrog da se pomoli za potomstvo jer je već počela da očajava i strepi da ne može da ima dece!

Stanija Dobrojević

Screenshoot Instagram

Stanija Dobrojević, Foto: Screenshoot Instagram

 

- Stanija ima veliku želju da ostane trudna. Marko jeste od nje mlađi čak devet godina, ali je spreman za ulogu oca. Mesecima rade na bebi, ali ništa se ne dešava! Išli su pod Ostrog da se pomole da dobiju dete i ona je čak od monaha uzela ulje od Svetog Nektarija kako bi što pre ostala u blagoslovenom stanju. Stanija smatra da je krajnje vreme da postane majka i sa Markom je otvoreno pričala o tome. On pristaje na tu ideju, međutim, ne da im se. Očajna je jer nikako ne može da zatrudni, a svakodnevno rade na tome. Zbog toga su i posetili Ostrog kako bi se pomolili da što pre postanu roditelj. Ona zato i razmišlja da li treba da uđe u Zadrugu. Rekla je čak, ako do januara ne ostane u drugom stanju, da će ući u rijaliti, mada ona se baš nada da će uskoro saznati lepe vesti! - kaže Stanijina drugarica.

NAJČITANIJE VESTI IZ ZADRUGE:

 

- Bila je presreéna kada joj je Marko rekao da želi da imaju dete i da sebe vidi pored nje do kraja života. Iako mnogima ta veza izgleda fejk, oni su se baš našli. Nju Tomović ne zanima, ali ako se desi da uđe, to će biti samo da bi dodatno zaradila neki novac i odbranila ljubav sa Markom. On nije za to da ona uđe opet u Zadrugu, ali podržava sve njene odluke. A pošto su čvrsto rešili da se ostvare kao roditelji, zato je ona umesto u novembru, odložila rijaliti za januar jer radi na bebi. Ako do januara zatrudni, neće sigurno ni ući u Zadrugu, niti bi Marko to dozvolio! - iskrena je Stanijina drugarica!

Slavlje u porodici Stanije i Marka, odlučili se za neočekivani potez!

AUTOR: Katarina Lazarević DATUM I VREME: 21.09.2019. 19:15 - 21.09.2019. 19:42 Iz ljubavi bih zaprosio Staniju. Volim je i zaljubljen sam u nju, pa što se ne bismo onda i venčali", rekao je Marko Stanija Dobrojević , Foto: E-stock Starleta Stanija Dobrojević došla je pre nekoliko dana iz Amerike, a posle skoro dva meseca videla se sa svojim dečkom Markom Markovićem.

Pogledajte BONUS video:

INSTA PROVOKATOR Darka Lazića pitali za Marinu, on pričao o Ani Sević! Gagićevu ne smatra suprugom?!

 

 

Komentari (2)

miljko

20.11.2019 11:46

Druge devojke se prvo udaju pa posle ostaju trudne. Kod ove sve naopako.

gila

20.11.2019 20:34

ne plasi se standjo decko je mlad dace bog.