Zadruga
Screenshot Youtube
Zadruga

Screenshot Youtube

Zadruga, Foto: Screenshot Youtube

Pobednička ekipa od SMS glasanja sinoć na "Zadrugoviziji" je bila ona ekipa u kojoj su bili Marko Janjušević, Gagi Đogani i Mina Vrbaški.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Nakon proglašenja pobednika, Vladimir Tomović je uzeo paket koji je pripao pobedničkoj ekipi i umesto da se nagrada podeli na ravne časti među troje zadrugara koji su bili deo ekipe, on je taj paket odneo u štek u ekonomskom dvorištu.

Gledaoci su u velikoj meri osudili i Tomovića, ali i Janjuša što se nije zahvalio i Gagijevim glasačima i što se ponašao kao da je pobeda samo njegova, a ne da je imao podršku u Gagijevih glasača.

Zadruga

Screenshot Youtube

Zadruga, Foto: Screenshot Youtube

– Daće mi valjda nešto – komentarisao je kasnije Gagi kada su ga pitali da li su i njemu dali nešto od nagrade.

Inače, da podsetimo, Gagijevoj ekipi su podršku pružili i u velikoj meri su za njega glasali i fanovi Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Zadruga

Screenshot Youtube

Zadruga, Foto: Screenshot Youtube

– Ne podnosim nepravdu, ne podnosim Lunu, ali Janjuš treba da zna da nema taj kapacitet i da je pobeda zahvaljujući Lunatorima... pa zašto nije u Z1 pobedio ako ima glasače?! - ovo je jedna od reakcija na društvenim mrežama.

– A gde je Gagijev deo nagrade pošto je Tomović sve odneo kod Ajaksa? - ovo je drugi komentar jedne gledateljke koja je u grupama "Zadruge" iznela svoj stav o svemu ovome

– Nije Janjuš pobednik, već Gagi... Zato ga je ljiga i zvao... On misli da je on zaslužan... Bruka... - ovo je još jedna reakcijama na grupama na račun ove situacije.

Pogledajte BONUS video:

Bivši zadrugari posetili naš štand na Sajmu medija, pa otkrili da li ulaze u Zadrugu 3!

 

 

Komentari (3)

MIONA

03.11.2019 12:47

Činjenica jeda je ovo pobeda glasača Gagija Djoganija.Jjanuš utripovao da je toliko bitan.hahha Dobri su bili, ali presudnisu Lunini glasači bili. Tomović je najveći smrad u Zadruzi.To je već pokazao.

kokan

03.11.2019 13:29

njih se svi plase jedan da napusti bolje bi bilo.

borko

03.11.2019 15:48

Sva 3 učesnika u ekipi imaju pravo na deo nagrade. Treba podeliti na 3 jednaka dela.