Mina Tara
Alo!
Mina Tara

Alo!

Mina Tara, Foto: Alo!

Buduća zadrugarka, Tara Simov, spremna je da napravi lom u "Zadruzi 3" saznaje "Alo.rs"!

Kontroverzna učesnica ovih dana je obavila razgovor sa produkcijom i uspela da sklopi dogovor.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Tara važi za devojku koja drži sve bivše zadrugarke u šaci, jer zna njihove tajne. Jedno vreme je bila dobra i sa Minom Vrbaški, te je znala sve njene dugo skrivane tajne. Ona je o Mini već iznosila razne stvari po medijima, ali ključne informacije drži u tajnosti pred sam ulazak u rijaliti - ispričao je blizak izvor za portal "Alo.rs"!

Tara Simov

printscreen

Tara Simov, Foto: printscreen

Kako saznajemo, Tarin nedeljni honorar iznosiće 1.000 evra, kako bi otkrila sve tajne koje zna. Pored toga njoj su obezbeđeni frizer, šminker i kozmetičar kako bi se svakodnevno lepo slikala na TV-u! 

Tara Simov i Ivana Vrbaški

printscreen

Tara Simov i Ivana Vrbaški, Foto: printscreen

Da bismo potvrdili sve gore navedeno, kontaktirali smo Simovu koja nam je kratko potvrdila priču:

Nadežda Biljić više ne izgleda ovako! Posle brutalnog nasilja drastično promenila izgled! (FOTO)

AUTOR: Alo/R.J. DATUM I VREME: 24.08.2019. 22:41 Okrenula se sebi... Foto: Screenshot Youtube Nadežda Biljić je preživela pakao u poslednje vreme, a sada je odlučila da stavi tačku na sve i okrene drugi list. Naime, nakon što je dobila brutalne batine od bivšeg dečka Tome Panića, Nadežda se sklonila kod roditelja u Valjevo i odlučila da se posveti sebi.

 

- Tačno je da ulazim u "Zadrugu 3"! Blago rečeno, napraviću ludnicu. O honoraru ne smem da pričam, te stoga ne smem da govorim o kojoj cifri je reč, ali ja sam zadovoljna. Raskrinkaću prostitutke - kratko je prokomentarisala Tara za portal "Alo.rs"!

Tara Simov

printscreen

Tara Simov i Ana Korać, Foto: printscreen

Podsetimo, Tara je bila u velikoj svađi sa Minom Vrbaški, gde je blago rečeno letelo perje. Takođe njena dobra drugarica je Ana Korać, bivša zadrugarka, sa kojom je bila nerazdvojna!

BONUS VIDEO:

Ostaćete u čudu kada čujete gde su poslednji put imale se*s Sanja i Matora, tek njihov fetiš! (18+)