Marko Miljković
printscreen
Marko Miljković

printscreen

Marko Miljković, Foto: printscreen

U emisiji "Narod pita", sinoć je bio gost Marko Miljković. On je odgovarao na niz pitanja koja su zanimala publiku ovog popularnog TV- formata.

Usledio je šok u studiju u Šimanovcima, kada se javio jedan od gledalaca i tvrdio da pouzdano zna da se bivši ljubavnici Luna Đogani i Sloba Radanović tajno čuju.

PROČITAJTE JOŠ:

- Pratim od prve Zadruge i cela ta priča sa Lunom i Slobom, mene zanima kako bi Marko odregovao da se Sloba čuo sa Lunom, oni su razmenili poruke, to pouzdano znam - rekao je gledalac.

Marko Miljković

printscreen

Marko Miljković, Foto: printscreen

- Verujem da su to dezinformacije. Mi smo se sreli u bioskopu, bilo nam je čudno kad smo se sreli. Je l' vi za to imate dokaz? Ne verujem da bi se to desilo, nema potrebe da mi kaže da li je to tako ili nije, ja osećam da to nije tako. Ja znam kakva osećanja gaji Luna prema tom čoveku, bez obzira na sve znam da se ne bi čuli. Po meni, to nema veze sa mozgom i sa istinom - odgovorio je Marko.

 

BONUS VIDEO:

Ostaćete u čudu kada čujete gde su poslednji put imale se*s Sanja i Matora, tek njihov fetiš! (18+)

 

Komentari (2)

Milko

20.08.2019 10:08

Posvetila mu jednu pa drugu pesmu. Dopisuju se, čuju se. Nece da živi sa Markom a u Zadruzi se nije razdvajala od njega. Kakav još dokaz treba?

montirano

20.08.2019 17:27

@Milko - Provaljeno ko je "bacao rovce". To su bila dva majmuna iz publike iza Marka i Milana. Džabe komentar.