Sloba Radanović
printscreen
Sloba Radanović

Marko Đoković/Alo!

Sloba Radanović, Foto: Marko Đoković/Alo!

Pevač kaže da je raskinuo sa devojkom koju je samo delimično predstavio na društvenim mrežama i ističe da će lepšu polovinu pokazati u javnosti tek kada to bude ozbiljna veza.

Od kada je ušao u rijaliti “Zadruga” Slobodanu Radanoviću život se okrenuo za 180 stepeni. Cela nacija je imala priliku da učestvuje u njegovom ljubavnom životu, a sve je izgledalo kao latinoamerička sapunica. Posle izlaska it rijalitija razveo se od Kije Kockar, ali sreću nije našao ni kraj Lune Đogani.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Trenutno nisam u vezi. Bio sam do pre nekoliko dana, ali sam sada solo. I nisam bio u vezi sa misicom, kako se mislilo. Bila je potpuno druga devojka, ali sada o tome ne bih detaljisao s obzirom na to da sam raskinuo - kaže Sloba Radanović, i dodaje:

- Ne želim da predstavljam nikog javnosti dok ne vidim da je to nešto ozbiljno, nešto što želim. Isto tako ne želim da devojkama sa kojima sam stvaram neku tenziju i pritisak bez potrebe.

Slobu Radanovića ostavila devojka?! Jedna stvar ga odala, pevač potpuno slomljen?!

AUTOR: Alo.rs/B.Z. DATUM I VREME: 18.08.2019. 22:15 Popularni pevač i zvezda prve sezone "Zadruge" Sloba Radanović ponovo se našao u centru pažnje na društvenim mrežama. Slobodan Radanović, Foto: Screenshot Instagram Sloba poslednjih nedelja rado objavljuje fotografije sa svojom novom izabranicom, a njegova poslednja objava je pokrenula sumnju kod korisnika interneta da pevač trenutno ima ljubavne probleme.

S obzirom na to da često nastupa, otkrio je i da li mu devojke prilaze, kao i to da li mu predlažu nepristojne ponude.

- Prilaze mi stalno na nastupima, ali i ovako na ulici, u gradu, prodavnici. Više su pristojne nego što ima onih nepristojnih ponuda. Ali, simpatični budu i oni komentari tipa: “Slobo oženi me, biću najbolja” i slične fore - priča kroz smeh on.

Sloba Radanović

printscreen

Sloba Radanović, Foto: printscreen

Ovaj popularni pevač je tokom rijalitija imao veliku podršku svoje porodice, posebno majke Dragice, koja je sve vreme tokom “Zadruge” bodrila svog mezimca. Neizmernu ljubav koju osećaju jedno prema drugome teško je, kako kaže, opisati rečima, a samo jednu stvar mu sada majka zamera.

- Retko mi šta zamera, jedino joj smeta kad putujem negde, pa joj se ne javim da sam stigao. Majka kao majka, uvek brine. Eto pokušaću to ubuduće daispravim kod sebe - obećava pevač, a na pitanje da li bi nešto iz svog života izbrisao da može, kaže:

- Ništa ne bih obrisao. Sve je to tako trebalo da bude. Gledam da iz svega izvučem samo pozitivnu stranu. Ko zna zašto je to dobro što se desilo. Prošlost ne može da se menja.

U rijaliti više nikada!

Njegov život promenio je rijaliti u svakom smislu. Posao mu je krenuo nabolje, a brak je okončao. Ne kaje se što je bio deo ovog šou programa, ali da ga ne bi ponovio.

- Nikada više ne bih ušao u rijaliti. Ne postoje uslovi na koje bih pristao da uđem - tvrdi Radanović.

BONUS VIDEO:

Ostaćete u čudu kada čujete gde su poslednji put imale se*s Sanja i Matora, tek njihov fetiš! (18+)

 

 

Komentari (2)

Đoka

20.08.2019 13:03

Vraca se Luni.

Crni

20.08.2019 22:37

@Đoka - Ne vracaj se na staru prevaru.