Sloba Radanović
printscreen
Sloba Radanović

printscreen

Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, u medijima je odjeknula vest da će Slobodan ponovo stati na ludi kamen, ali je sve palo u vodu onog trenutka kada su odlučili na rastanak. Zbog konfuzne situacije kontaktirali smo pevača kako bi nam otkrio šta je prava istina.

Kija, Sloba

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

"Ma to je izvučeno iz konteksta. Pitali su me da li bih se ženio ponovo ikada, ja sam rekao da bih, a oni su preneli kao da sam rekao da se ženim. Nemam više devojku, ali nije bilo nikakve prevare. Jednostavno, razišli smo se", obrazložio je Sloba.

BONUS VIDEO:

Lepa Brena otkriva sve o strašnim zdravstvenim problemima!

 

Gagi Đogani izvređao Slobu Radanovića! Bivšeg ćerkinog dečka ne može da gleda očima!

AUTOR: Svet/B.Z. DATUM I VREME: 23.07.2019. 14:41 - 09.08.2019. 17:47 "Bez Lune bi bio nula", rekao je denser. Gagi Đogani, Foto: E-Stock/Mirko Rodić Gagi Đogani nakon pobede svoje mezimice Lune otvoreno govori o Anabeli, Marku Miljkoviću, o međusobnim porodičnim odnosima, ali nije izostavio ni da se dotakne teme Slobe, kog i dalje smatra najvećim krivcem za Lunino loše psihičko stanje u prvoj, ali delimično i drugoj sezoni "Zadruge".

 

 

Komentari (3)

Žika

23.08.2019 10:00

Za Slobu je bolan raskid? A sa Kijom nije kazao da je bio bolan. Nemoralni lazov Sloba je zasluzio da ga sve otkace i ni na nastupe da mu ne dolaze,.

Mitar

24.08.2019 02:10

@Žika - Što bi mu sa Kristinom bio bolan raskid...pa ona je njega varala gde god je stigla....Ni sa ovom, jedna dodje druga prodje...mladić je vrh i treba da živi svoj život...... što bi mu bio bolan.,koje vi gluposti pišete to je neverovatno..Sloba ih menja ko čarape, uvek poneku ima, ali nju sigurno neće preboleti, kao ni ona njega. Oni su imali nešto posebno... Njegova velika ljubav iskrena i čista , bila je LUNA, bez nje nije mogao da diše, kao ni ona bez njega. Ovo drugo je sve....tra la,la

Emina

23.08.2019 16:45

Sloba je izvrstan vokal. pretalentovan mladić. Ako se odlučio na raskid, zna razlogeTa devojka nije za njega. Slobo glavu gore, svestan si, samo njeno ime ti na dlanu čitaju..Znamo da je još uvek voliš,kao i ona tebe,potisnuli ste emocije.Nisi bio srećan u tim prolaznim vezama, ma šta govorio. Ni od njene veze nema ništa, ona ga ne voli, budi siguran. Bio si jedina njena iskrena i velika ljubav. Pokvarila ti je tugu, jer se pojavila sa novim dečkom,Iako svesna da to nije čovek za nju.