logo
Printscreen
logo

Printscreen

 Foto: Printscreen

Mirko Gavrić je otišao da priča sa Anabelom Atijas i otkrio joj da će ispričati sve o Gagiju Đoganiju.

"Čuo sam se sa Andrejom, on zna da ću pričati sve, nemoj da pokušavaš da me zaustaviš. Ako je neko bio svedok, to sam bio ja" rekao je Mirko.

Zadruga

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

"Koliko sam ga poštedela od svega.... Ja nisam bila deo ovoga. Pukao mi je film, Mirko" dodala je Anabela.

"Slušaj me, Luna ti je ćerka, ali imaš još 2. Ona je sama odlučila. Mi smo uz nju stali kad je bila "Zadruga 1", posle celog sveta. Da li sada hoće? Pusti je. U prvoj sezoni je bila dno, sada je dno dna, ona je u crnoj rupi. A za Gagija, ja ću reći sva imena. Kupao sam te polomljenu u kadi. Ti si žrtvovanjem za sebe uništila ne samo svoj život, nego i bliskih ljudi. Došao sam da ti budem podrška i da te odbranim" rekao je Mirko.

Sa druge strane, Ivana Krunić  se nakon pozdravljanja sa zadrugarima, obratila cimerima za crnim stolom. Bane Čolak nije prisustvovao njenom govoru.

Ivana Krunić

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Žao mi je što nisu svi za stolom, znate na koga mislim. Sve se vidi, ne znate koliko je ovaj projekat gledan. Videla sam šta mislite o meni, o dosta vas sam se ogrešila, dosta sam vas pogrešno procenila. Čim sam izašla, setila sam se što sam došla i počela da se bavim time. Drago mi je što sam se dozvala pameti. Nemojte da me napadate mnogo. Svi su super, svi vas pozdravljaju, sve će biti okej. Orozoviću, mnogo sam se ogrešila o tebe - istakla je Krunićeva, a Čolakova reakcija kada je ugledao bivšu devojku kako ulazi u Belu kuću bila je:

- Katastrofa - rekao je Bane dok je ivana prolazila automobilom pored njega i odmah se sklonio.