Miljana Kulić
Screenshoot Youtube
Miljana i Zola

Screenshot Youtube

Miljana i Zola, Foto: Screenshot Youtube

U beloj kući je sinoć nastala opšta pometnja kada su poligrafskim ispitivanjem dokazane Zoline laži, zadrugari su ogorčeni zbog rezultata.

POGLEDAJTE I:

 

Kulićka od početka tvrdi da Zola nije za njenu ćerku, a njen otac je sve ovako prokomentarisao:

- Šta da kažem, katastrofa! Sve to što je sinoć bilo, ja sam to već i znao. On je jedan klasični prevarant, što se i dokazalo... Glava me boli, jedva pričam koliko sam se iznervirao što se Miljana nervira i skače joj pritisak bespotrebno.

On je jedna marioneta kojom upravljaju svi živi samo da bi izvukao neku korist, što je i radio. Prezirem ga zbog toga što se prema Miljani ophodio tako kako se ophodio, što je lagao, inače ja protiv njega lično nemam ništa. Zola je poročan lik i to je neizlečivo - rekao je Siniša Kulić.

Siniša Kulić

printscreen

Siniša Kulić, Foto: printscreen

Siniša misli da Miljana ne treba da rodi dete, evo koje još razloge navodi:

- Apsolutno se slažem za kiretažu, iako znam da je to veliki greh. To sa njim joj ništa ne treba, neće on nikad dokazati svoju iskrenost, jer je već pokazao ko je i šta je. Pa, nije ona jedina koja je odlučila da to uradi! Detetu treba otac, on to ne može da bude, nije za to sposoban.

Ni to što hoće da pristane da Miljani da honorar nema nikakvo značenje, zato što ona nije glupa. Njoj njegove pare ne trebaju, ona samo hoće da ga navuče da prizna neke stvari, mislim da nema šanse da se to dogodi - rekao je Siniša.

BONUS VIDEO

Zavirite na imanje dečka Aleksandre Subotić! Sve puca od luksuza!

 

 

Komentari (2)

civijas

08.10.2019 15:41

e moji Kulici trebaliste mnogo ranije razmisljati o Miljani nije nju niko prisilio na seks a postoji mnogo nacina da se spreci trudnoca ali vamasu izgleda bitne pare trebaliate uci svi kao porodica pa bar da uzmete ogroman novac a za brukanje nije ni vazno.

joca

08.10.2019 17:37

zolarije nasa si miljanu da iskoriscavas no povedi racuna .