Miljana Kulić, Siniša Kulić
Printscreen
Siniša Kulić

printscreen

Siniša Kulić, Foto: printscreen

U domaćim medijima odjeknula je vest da je bivša učesnica najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'' Miljana Kulić prijavila svog oca Sinišu za zlostavljanje i psihičko maltretiranje.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Naime, u njihovom porodičnom domu u Nišu dogodila se drama kada je Siniša svoju ćerku pljunuo, a zatim počeo da je vređa. Međutim, na tome se nije završilo, pa ju je na kapiji, ispred njihove kuće, Siniša uhvatio u predelu desne ruke od čega je, kako je ona navela, zadobila modricu. 

Miljana iznela NAJMRAČNIJE DETALJE iz Zolinog života! Navukao je NA KOCKU!

Svojim učešćem u rijaliti programu "Zadruga 2" Miljana Kulić redovno je izazivala pažnju javnosti kroz komične situacije u kojima se našla, a šta se dešavalo u njenom životu nakon izlaska iz Bele kuće, sinoć je Kulićeva otkrila u emisiji "Zadruga - Narod pita".

 

Miljana je potvrdila ove navode, a ekipa Pink portala je kontaktirala Sinišu. Međutim, Kulić nije bio raspoložen za razgovor, te je, nakon što smo mu postavili pitanje, usledilo nekoliko sekundi ćutnje, a Kulić je zatim, po svoj prilici u nedostatku argumenata da opravda svoje postupke, spustio slušalicu.

Siniša Kulić

Screenshoot

Siniša Kulić, Foto: Screenshoot

Pogledajte BONUS video:

Bivša zadrugarka otkriva: Muškarci plaćaju Ani Korać 500, a Sanji Stanković 250 evra!

 

 

Komentari (1)

Andrija

10.08.2019 00:22

Foliranti. Foliraju i lažu policiju i nas čitaoce i gledaoce. Traže kadar.