Matora, Sanja Stanković
Screenshoot Youtube
Sanja Stanković

Dejan Briza/Alo!

Sanja Stanković, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Trenutno pijem vino i lekove za smirenje, eto kako sam - rekla je Sanja, pa dodala:

- Jako je ružno to što je uradila. Ja nisam obrisala naše zajedničke fotografije sa sa Instagrama, to su neke lepe uspomene, bila je deo mog života, niti ću da ih obrišem. To su neke njene dečije fore koje zaista ne bih dalje komentarisala.

Jovana Tomić Matora, Sanja Stanković

Printscreen

Jovana Tomić Matora, Foto: Printscreen

Sanja ističe da je besna na Jovanu što uporno priča da se ona pomirila sa bivšim dečkom, kao i to da nikada nije prestala da ga voli.

- Kakav dečko. Mi nismo zajedno, ja se s njim ni ne čujem. Mi smo se videli samo da mi nešto da mi završi, da mi da neki novac i to je sve. Vozio me je u bolnicu na infuziju kada mi je bilo loše, jer nisam imala u tom momentu auto zbog saobraćajke koju sam imala pre toga. Posle toga se nismo ni čuli, ni videli. On ima devojku, stvarno je glupost da sam ja sa njim u vezi i da ja sa njim živim. Toliko sam se iznervirala i razočarala zbog toga što priča te gluposti da sam rekla: "Dabogda našla dečka!". Ja živim sama, Jovanina drugarica svaki drugi dan spava kod mene, toliko o tome - napominje Sanja, pa navodi razlog zbog kojeg Matora iznosi ovakve tvrdnje.

Sanja Stanković

Alo.rs

Sanja Stanković, Foto: Alo.rs

- Ona želi na taj način da prebaci krivicu na mene. Ja stvarno ne želim da pljujem po njoj, jer tako bih pljuvala po sebi. Ostaću dostojanstvena, a ona neka nastavi da jede znate već šta - poručuje Stankovićeva.

Na pitanje da li bi sada ušla u "Zadrugu" i obračunala se sa Jovanom, Sanja kaže:

- Nema tih para zbog kojih bi ušla u "Zadrugu". Meni je moj mir na prvom mestu!

Sanja Stanković

Alo.rs

Sanja Stanković, Foto: Alo.rs

 

Komentari (2)

ђура

08.04.2020 14:28

Да ли је могуће да овоме придајете пажњу ?! Слушати њих две то је ментална онанија .

Pera Detlic

08.04.2020 14:58

Nije Matora decko za nju...