Luna i Sanja
printscreen/Alo!/Vladimir Markov
Luna i Sanja

printscreen/Alo!/Vladimir Markov

Luna i Sanja , Foto: printscreen/Alo!/Vladimir Markov

Juče se čitava javnost podigla na noge kada je u medije dospela informacija da je Nadeždu Biljić pretukao Toma Panić! Sanja Stanković je bila među prvima koja je osudila taj čin, ali isto tako i potkačila Lunu. Naime, u javnost je puštena nameštena prepiska u kojoj Luna podržava nasilje nad bivšom cimerkom.

Tom prilikom je reagovala Sanja Stanković:

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Ja sam zgrožena! Koliko god me neko pljuvao, ne bih likovala. Koliko se ja sećam, Luna je pričala da joj je tata tukao mamu. Dno!

Sanja i Luna

printscreen

Sanja i Luna, Foto: printscreen

Nakon toga, Luna joj je poslala poruku, želeći da joj objasni o čemu se ustvari radi:

- Šta ti pišeš bre? Jel si proverila možda jel sam ja to rekla? Jel si jedva dočekala da me ispljuješ i ti? Sram te bilo - napisala je Đoganijeva.

Aleksandri Subotić našli TUMOR?! Strahuje za svoje zdravlje, mora HITNO pod nož?!

AUTOR: Svet/R.J. DATUM I VREME: 16.08.2019. 08:37 - 16.08.2019. 09:52 Bivšoj zadrugarki nije lako... Foto: Screenshoot Youtube Bivša učesnica rijalitija prošle nedelje operisala je obe dojke, a kao razlog je navela zdravstvene probleme. Grudi Aleksandre Subotić bile su toliko velike da je za njenu kičmu to postalo ogromno opterećenje, pa je morala hitno pod nož.

 

Međutim, Sanja je nastavila da iznosi svoje mišljenje i stav:

- Istina boli , pa sam dobila blok - dodala je Stankovićeva.

Sanja i Luna

printscreen

Sanja i Luna, Foto: printscreen

Na kraju je Sanja napisala kratak esej, želeći da objasni zašto o Luni misli da je dno!

- Dragi Lunjatori, nisam ja kriva što je vaša miljenica ispala dno. Ja osuđujem svaki vid nasilja, a pogotovo one osobe koje to likuju. Kvržica sve odaje, tako da ta priča da neko namešta vašoj ljubimici propada. Kanite se mene ipogledajte malo bolje koga podržavate. Moj profil je otvoren, pa lečite svoje frustracije u mojim komentarima - napisala je Sanja.

Sanja i Luna

printscreen

Sanja i Luna, Foto: printscreen

BONUS VIDEO:

Sanja Stanković: Šokirala sam se kad sam saznala da sam prostitutka!

 

Komentari (3)

koki

16.08.2019 16:03

Bravo Sanja, jedna od retkih koja nema problem da kaze sta misli

Darko

16.08.2019 16:22

Sanji bi bilo mnogo korisinije da se bavi svojom privatnošću i glujpostima koje je radila. Da bi skrenula sa tih priči jona balavi pomedijima. Ljubomoriše i pljuje Lunu ničim izazvana.To smo gledali i u ZADRUZI 2. Pošto nema šta da pokaže ponovo traži marketing preko Lune da bi bila bitna. Devojko konačno dozovi se pameti ,,krajnje je vreme...sjaši više..... ti nikada nećeš biti LUNA, odavno si sve prokockala......Luna je za tebe krlajica jlepote i ljubavi.... možeš samo da je zavidiš.....

stomail

17.08.2019 09:40

Fotoshop to je istina i to se zna