Robert Omaljev i Hasan Dudić
E stock, Rajko Ristić/Alo!
Robert Šaulić

E-stock/Miloš Rafailović

Robert Šaulić, Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Naime, Šabanov naslednik za ko ga su mnogi čuli putem medija tek posle sahrane slavnog pevača izneće šokantne detalje o svom životu, ali i o tome zbog čega nikada nije bio prihvaćen od pevačeve supruge Gordane Saulić, sa kojom je odavno u lošim odnosima.

Publika će moći bolje da se upozna i satime kako danas živi Hasan, koji sa primanjima od samo 12.000 dinara uspeva da pregura ceo mesec, ai zbog čega do danas živi kao podstanar.

PROČITAJTE I:

 

"Robert je za novine u više navrata govorio o tome kakavje odnos imao sa Šabanom dok je bio živ, paje nekoliko puta iskreno govorio o tome da nikada nije bio rado viđen gost u njegovom domu jer ga Saulićeva supruga Gordana nikada nije volela. Smrt oca je Robertu teško pala, a on sada živi još teže otkako Šabana nema. Njegova finansijska situacija nije nimalo dobra, pa Robert jedva sklapa kraj sa krajem.

Iako je rešio da se povuče i da više u javnosti ne govoriništa o Šaulićima, posle razgovora sa Hasanom, sa kojim se često čuje, Robert je prihvatio da uđe u novu sezonu rijalitija. Shvatio je da bi mu novac dobro došao, a pored toga, ima priliku da otkrije sve detalje o svom životu", rekao je sagovornik, koji je insistirao na tome da ostane anoniman. Dudića je sve potvrdio i otkrio do sada nepoznate detalje.

Hasan Dudić

Alo! / Rajko Ristić

Hasan Dudić, Foto: Alo! / Rajko Ristić

"Tačno je da sam pregovarao sa Pinkom da udem u "Zadrugu 3". Nisam svoju kožu prodao nimalo jeftino, pa će moj ulazak debelo da ih košta. Potpisao sam ugovor i mogu već sad slobodno da mnogima neće biti dobro kada ja otvorim usta. Zajedno sa mnom ući će i Robert, koji se u početku nećkao, ali je kasnije pristao da uđeu rijaliti jer mu je novac preko potreban. Objasnio sam mu da ima priliku da sve ispriča, a da pored toga zaradi novac. Njega svakako neće moći niko da pipne kao svog rođenog sina! Niko prstom u njega neće smeti da upire dok sam ja tu - rekao je Hasan.

"Saznaće javnost nešto i otome kako ja danas živim. Nemam svoj zakonski krov nad glavom, već sam dugo podstanar, a nekad preživljavam sa 12.000 me sečno, pa vi vidite kako je to", dodao je Hasan.

Hasan Dudić

Alo!/Rajko Ristić

Hasan Dudić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Snimak Nadežde dok ulazi u istu policijsku stanicu u kojoj se nalazi Toma kako bi dala iskaz!

 

 

Komentari (2)

miki

20.08.2019 18:16

e pa druskane kad si zgrtao pare mismo samo gledali ali nisi znao da ih sacuvas sad izdrzi

Danilo

21.08.2019 12:59

Udovica Gordana i deca imaju jednaka prava na nasledstvo, na jednake delove.