Marko Miljković i Luna Đogani
E-stock agency
Luna Đogani, Marko Miljković

e-stock agency

Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: e-stock agency

Luna Đogani i Marko Miljković su okončali svoju vezu, što je on potvrdio na društvenim mrežama, a zbog izjave pevačice od pre dva dana svi se pitaju šta je prava istina.

Đoganijeva je pričala kako su spekulacije o raskidu sa Markom lažne.

"Zašto me je tačno otpratio s Instagrama, morate da pitate njega, ja zapravo ne znam tačno. Imao je tu neku njegovu foru, da li je hteo da vidi nešto, to je neki njegov eksperiment - ko ga zapravo prati zbog njega. Nisam uspela da skontam, to je neki njegov fazon. Nisam ni uspela da ispratim sve najbolje, jer sam bila u Beču i snimala pesmu, tako da se nisam baš time bavila", poručila je Luna nakon dolaska iz Beča pre dva dana, i tom prilikom dodala:

Luna Đogani

E Stock Caslav Vukojicic

Luna Đogani, Foto: E Stock Caslav Vukojicic

"Sigurna da će on mene ponovo da zaprati."

"Kada je to uradio, napisao je da su pale maske, da hoće da vidi ko ga prati zbog njega, a ko ga je otpratio znači da ima nešto protiv njega. Mislim, to je Marko i njegove teorije, nemam ja pojma šta se vrzma u njegovom mozgu", kroz osmeh je rekla, i poručila da neće kriti ukoliko se ta veza završi:

Marko Miljković

printscreen

Marko Miljković, Foto: printscreen

"Sve je u redu sa nama. Da su tačne spekulacije da smo raskinuli, prva bih rekla istinu. Možemo mi da budemo u svađi ili da nismo u dobrim odnosima par sati, kao i svi parovi, ali daleko od toga da nismo zajedno. Ako se to nekad desi, prva ću sve obavestiti i neću kriti."

Komentari (3)

Ozren

14.12.2019 19:04

Lunu je teško trpeti i sa njom ostati u vezi. Ona uvek glavna a partner da bude potrcko ili kuća koja maše repom.

Ivana

14.12.2019 20:02

@Ozren - Puno pije i bolesno je ljubomorna a jos je i mlada i razmazena a takve Marko teško da moze da trpi!!!!I ovo je bilo dugo!!!uygiq

mika

14.12.2019 23:50

Luna stalno laze. Sve laze.