Zadruga 3, Zadruga, Zadrugari
Dejan Briza/Alo!
Zadruga 3, Zadruga, Zadrugari

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

Svi željno iščekuju da nova sezona rijalitija počne, a sad je direktor televizije na kojoj se emituje šou izneo i promene koje čekaju takmičare.

PROČITAJTE JOŠ:

Željko Mitrović otkrio je kako će biti na samom početku rijalitija, ali i šta je drugačije u odnosu na prošlu sezonu.

"Ja ću imati polučasovni šou. To je već uobičajena i tradicionalna stvar. Očekuje nas spektakularno otvaranje! Sa jedne strane biće početak rijalitija, a sa druge strane, nama, će biti žurka! Videćete kako će sve to da izgleda", rekao je on i dodao:

"Ući će tačno 50 učesnika, ako se nešto ne promeni, ubacili smo naknadno tri. Izračunali smo profile i predvidivost je dobra. Ljubav, mržnja, ljubomora i prevara će biti dominantne osobine. Robot je jedan od najznačajnijih elemenata, koji govori i uči. Otvaramo Šekspirovo pozorište i sportsku dvoranu, pa ćemo im zadavati da rade stvari u mraku, a mi ćemo sve videti."

Željko Mitrović, zadruga 3

Screenshot Instagram

Foto: Screenshot Instagram

On je naveo i koliko je koštao ovaj projekat.

"Računajte da sat košta između 6.000 i 10.000 evra. Najskuplji je program koji televizija poseduje. Honorari su značajno veći", izjavio je Mitrović.

Zadruga 2

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Čuveni imaginarium će sledeće godine biti mesto gde će se snimati internacionalni rijaliti, a Željko će sa svojim timom napraviti novi prostor za domaći.

BONUS VIDEO:

Progovorio robot Leposava! Ona će zagorčati život zadrugarima!

 

David otkrio sve o šok snimku u tangama! U kožnim pantalonama vrteo zadnjicom, a evo šta je imao sa Lazarom!

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 05.09.2019. 14:17 Ispričao sve. David Dragojević , Foto: Screenshot David Dragojević i Ana Korać su bili sinoć gosti u emisiji "Zadruga - narod pita". OTKRIO NA ŠTA JE SPREMAN! Bivši fudbaler ulazi u Zadrugu! Nećete verovati koji učesnik rijalitija mu je najbolji prijatelj!