Suzana Perović
Screenshot Youtube
Suzana Perović

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Pevačica, glumica, voditeljka i učesnica rijalitija "Farma", Suzana Perović, prošle godine bila je deo najglednijeg rijalitija "Zadruga". Ona je u Beloj kući uplovila u vezu sa Miroslavom Mikijem Đuričićem, iako je i tada zakonski bila u braku sa estradnim menadžerom Vladom Perovićem. Suzana i Vlada imaju sina Nikolu i ćerku Dajanu.

Javnost je danas šokirala vest da je upucan tridesetšestogodišnji Nikola, koji je, kako prenose mediji, i ranije imao problema sa zakonom.

Milionski auditorijum "Zadruge" i danas pamti razgovor koji je Suzana imala prošle godine sa sinom jer je za nju to bilo vrlo emotivno. U razgovoru je Nikola otkrio da uskoro otvara školu tenisa za decu, kao i da je položio za Nadalovu akademiju i dobio licencu.

Nikola Perović

Printscreen

Foto: Printscreen

- Svi su dobro kad si ti dobro. Nemoj više da plačeš. Šta god da si radila, jesi li ti nekad pomislila na nas - upitao ju je Nikola-

- Jesam. Jao, jesam, biću dobra - odgovorila je Suzana.

- Nema onda, sedi tu do kraja. Kad sudija svira kraj, onda izlaziš - bodrio ju je sin.

Suzana Perović

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

- Dobro, dobro. Ljubavi moja, ljubavi moja najveća na svetu. Ti i ona (ćerka Dajana) meni dajete snagu - kroz suze je rekla pevačica.

Kako je izgledao i zvučao ceo razgovor Suzane i Nikole, možete pogledati u nastavku.

Podsetimo, tridesetogodišnji Nikola Perović danas je upucan u nogu u centru Beograda, a prema nezvaničnim saznanjima odbio je saradnju sa policijom i u Urgentni centar prevezao ga je otac Vlada Perović.