Dragana Mitar, Pavle Jovanović
Printscreen
Dragana Mitar

Printscreen

Dragana Mitar, Foto: Printscreen

Bivša zadrugarka Dragana Mitar sinoć je bila gošća u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", pa je tom prilikom odgovorila na prozivke svog bivšeg ljubavnika Pavla Jovanovića koji je otkrio da je Dragana bila na moru sa izvesnim gospodinom Tortom.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Dragana je te navode demantovala, a potom osula paljbu po Pavlu, koji se brže-bolje odmah posle emisije oglasio na Instagramu.

Pavle Jovanović

Screenshot Youtube

Pavle Jovanović, Foto: Screenshot Youtube

"Najviše mrzim kada nemoralne devojke, narkomanke i sponzoruše pričaju o poštenju", napisao je Pavle, a mnogima je brzo postalo više nego jasno da je aludirao upravo na Draganu.

Pavle Jovanović

Screenshot Instagram

Pavle Jovanović , Foto: Screenshot Instagram

Ostaje nam da vidimo da li će se mnoge nesuglasice između ova dva bivša ljubavnika rešiti ili će nastaviti da i dalje iznose prljav veš jedno o drugom.

Siniša Dragutinović izbacio sopstveno dete na ulicu! Spakovao stvari u džakove, Dragana Mitar moli za pomoć! (FOTO)

AUTOR: Pink/B.Z. DATUM I VREME: 30.08.2019. 15:05 Drama u porodičnom životu Dragane Mitar skoro svakodnevno dobija nove obrise. Dragana Mitar, Foto: Screenshoot Youtube Nakon što je odlučila da se razvede od Siniše Dragutinovića i bori za starateljstvo nad sinom Jovanom, Dragana je otišla na more, a Siniša je iskoristio priliku da promeni bravu na stanu u kom su oni nekada živeli, kako ona ne bi mogla da uđe u stan.

Pogledajte BONUS video:

Upoznajte najopasniju advokaticu koja ulazi u Zadrugu 3! Biće gora od sudije Snežane!