Stanija Dobrojević, Marko Marković
Screenshot Instagram
Stanija Dobrojević, Marko Marković

Screenshot Instagram

Stanija Dobrojević, Marko Marković, Foto: Screenshot Instagram

U drugoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" Stanija Dobrojević započela je vezu sa Vladimirom Tomovićem, a nakon što je ova romansa doživela krah, ona je uplovila u vezu sa Markom Markovićem.

Mnogi su predviđali Staniji i Marku brz raskid, međutim, oni su iz Bele kuće izašli kao srećan i zaljubljen par. Nakon toga ljubav je potrajala, pa smo tokom leta u emisiji "Zadruga - narod pita" imali priliku da viđamo i Marka koji je Staniju bodrio iza kamera i donosio joj cveće u studio Pinka.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Zatim je Stanija otputovala u Ameriku, zbog čega su bili udaljeni, pa su mnogi čak pomislili i da su raskinuli svoju vezu. Međutim, ono što je zanimljivo jeste da su Stanija i Marko sada objavili na Instagramu fotografije na kojima su kao mesto boravka naveli Novi Sad.

Stanija Dobrojević

printscreen

Stanija Dobrojević, Foto: printscreen

 

Iva Grgurić odustala od Tomovića! Na meti joj je ni manje ni više nego najveći zavodnik u Zadruzi!

AUTOR: Alo.rs/G.T. DATUM I VREME: 17.09.2019. 19:05 Kreće haos! Iva Grgurić, Foto: Screenshot Youtube Nakon motivacionog govora koji je Miljana Kulić održala u okviru zadatka "Misterija broja 25", zadrugari su se vratili svojim aktivnostima. Iva Grgurić i Milan Petković su se osamili u pabu, gde je Milan slušao Ivinu priču o odnosu sa Stefanom Karićem.

 

Posle ovih fotografija mnogi su posumnjali da su Stanija i Marko raskinuli svoju vezu, s obzirom na to da su fotografije nastale u istom gradu, ali ipak na različitim lokacijama. S druge strane, pojedini pratioci smatraju da su Stanija i Marko zajedno otišli u Novi Sad gde uživaju u svojoj ljubavi.

Marko Marković

printscreen

Marko Marković, Foto: printscreen

Šta stoji iza ovih objava, vreme će pokazati.

BONUS VIDEO:

U Zadrugu se uselio misteriozni učesnik! Napraviće neviđeni lom u rijalitiju!