Zadruga
YouTube/printscreen
Zadruga

YouTube/printscreen

Zadruga, Foto: YouTube/printscreen

Jovana Tomić Matora prethodne noći, po ulasku Sofije Simić dobila je informaciju da je njena partnerka Sanja Stanković stavila tačku na vezu sa njom. Od tog trenutka Jovana se ne smiruje, sve vreme tuguje i plače zbog raskida, te koristi svaku priliku da ispriča zadrugarima šta se desilo.

Mateja Matijević prišao je Jovani koja je ležala na krevetu, te mu je ispričala istu priču koju je već pričala i ostalim zadrugarima. Međutim, ono što je ovaj put Jovana dodala jeste ljubavnu priču sa Lunom Đogani, zbog koje je Sanja i stavila tačku na vezu sa zadrugarkom.

Zadruga

YouTube/printscreen

Zadruga, Foto: YouTube/printscreen

Kako je poznato Sanja i Matora imale su loš odnos sa Đoganijeve, zbog njenog odnosa sa Kijom Kockar. Međutim, nakon što je Matora ispričala šta se sve desilo, zadrugarka se prisetila flertovanja sa Lunom, koji je izgleda jedan od ključih razloga za raskid.

"Moj telefon je kod Sanje, imam na aplikaciji prepisku sa Lunom, može da pročita. Mi smo se žvalavili, nikad nismo bile zaljubljene, došla je ovde i bila sa Slobom, posle sa Markom. Ja sam njoj govorila da dođe da je gnjavim, bilo je ružno, ona je bila ljubomorna na Lunu. Sanja je ušla ovde i j*bala mi mater, jedva mi oprostila. Ali sada nije ovo bilo kao to, razumeš? Nego je bilo bezazleno, ali nema opravdanja. Ali ni Ani nije palo na pamet, Sanja i ja smo se pomirile posle sa Lunom, ja sam na neke stvari i zaboravila. I ja bih bila ljubomorna na njenog verenika, ali je nikada ne bih ostavila." - pričala je Matora.

Zadruga

YouTube/printscreen

Zadruga, Foto: YouTube/printscreen

"Nije lepo što si radila. Imala je potpuno pravo" - ubacio se Mateja.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.