Luna Đogani
printscreen
Luna Đogani

printscreen

Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, retko ko se seća da je ona već imala svoj nastup i to kada nije ni sanjala da će imati kariju kakvu je započela danas.

Kako su Lunini roditelji poznati denseri, ona je još kao devojčica imala priliku da otpeva jednu pesmu na velikom koncertu svoje mame i oca.

Luna, dete

Printscreen

Foto: Printscreen

Luna je pevala uz majku Anabelu Atijas, prvi put uživo 2000-te godine na koncertu grupe Funky G. Luna i Anabela su ovom prilikom ukrstile glasove, a pevale su pesmu "Tebi".

Pogledajte kako je to tada zvučalo:

BONUS VIDEO:

Pogledajte kako je Siniša provalio u stan i izbacio Draganu i sina

 

Marko objavio sliku sa Lunom, svi smatraju da je stanje alarmantno! Uništiće joj karijeru?! (FOTO)

AUTOR: Srbijadanas/R.J. DATUM I VREME: 29.08.2019. 17:00 Snimila pesmu ali na tome je sve stalo! Foto: Alo/E-stock Luna Đogani je pre nekoliko dana objavila svoju prvu pesmu Deveti krug pakla sa spotom i od tada ovaj video beleži preko 7 miliona pregleda na Jutjubu, što će reći da je ovo veoma dobar rezultat budući da i spot njene rivalke Kije Kockar koji je izašao ranije i ima malo više pregleda.

 

Komentari (2)

STASIJA

31.08.2019 16:45

DJABE REKLAMA....KIJA JE U OVO VREME RASTURALA PO ZEMLJI I INOSTRANSVU,,NJU NK I NE OVE.NE UME DA PEVA..OTVARACICA USTA KAO I MAMA....ZATO I ZELI UCI U PAROVE,,,LOVE NIGDE NEMA. HVALA.

boris

31.08.2019 17:43

Neka rasture"Deveti krug pakla" ako mogu.