Miljana Kulić
printscreen
Miljana Kulić

printscreen

Foto: printscreen

Miljana Kulić je izbačena je iz rijalitija "Zadruga" zbog neistina koje je izgovorila na račun produkcije, optužujući ih da joj ne daju adekvatnu terapiju i da joj je konstantno visok pritisak.

Starleta se pre diskvalifikacije i pre nego što je polomila pola inventara na imanju u Šimanovcima žestoko posvađala sa Markom Miljkovićem, te je to bio povod njenog ispada. Kulićevom je nakon diskvalifikacije otkrila da je svesna da je psihički nestabilna i da je za nju bolje da više ne učestvuje u rijaliti-programima.

Marija Kulić, Miljana Kulić

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Naime, situacija koja je prethodila Miljaninoj diskvalifikaciji dogodila se u četvrtak uveče, tokom večeri, kada su zadrugari gledali video-priloge. Miljana je tada nastavila svađu sa Markom Miljkovićem koju je započela pre emisije, te je pretila da će sve polivati vodom i razbila je pola Imaginarijuma uprkos reakciji obezbeđenja.

Kulićeva je opravdanje za postupke pronašla u tome da joj je pritisak 190 sa 120, da pije razne lekove, te je krivila produkciju za svoje ponašanje. S obzirom na to da svi zadrugari imaju besprekornu lekarsku negu i piju samo propisane terapije, Miljana je zbog ponašanja i lažnih optužbi diskvalifikovana.

Miljana je rekla da se i dalje ne oseća dobro i da je srećna što je diskvalifikovana. Kako tvrdi, u rijalitiju nijedna veza nije iskrena, pa čak ni ona koju je ona imala sa Lazarom Čolićem Zolom.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

printscreen

Foto: printscreen

- Nisu iskrene emocije, vežeš se za nekog s kim u životu ne bi bio. Ja Zolu ne bih pogledala napolju. Izazvao je sve naše svađe i tuče jer je sa mnom bio iz koristi, bila sam ljuta na sebe što sam dozvolila da mi se približi. Željko je imao dva meseca kad je Zola ušao u drugu sezonu, ja sam bila u postorođajnoj depresiji, zato mi se približio.

- Ja sam želela da se to dogodi. Nisam znala šta govorim i šta radim. Od kiretaže sam pila antidepresive razne. Smejem se, plačem, lupetam gluposti, pravim gluposti, pre mesec dana sam primetila da to radim, ali nisam znala zbog čega. Moram da se oporavim, da razgovaram sa psihijatrom, ja sam psihički obolela. Neću nikad više ući u rijaliti, pet godina sam provela u rijalitiju, nije to više za mene - rekla je Miljana i otkrila da ju je Marko povredio, a Zorica Marković razočarala.

Miljana Kulić

Printscreen

Foto: Printscreen

- Teško mi je palo to što je ušao Marko kod mog Željka u apartman, bacio njegove igračke. Nije dobio nijednu kaznu. Zorica Marković me je razočarala. Kad mi je bilo teško, nije prišla ni da razgovara sa mnom. Gledala je kako se kidam, a jedino sam od nje očekivala da mi priđe - kaže Kulićeva i dodaje:

- Ceo svet neko da mi sada ponudi, na dva dana ne bih ušla. Zgadio mi se rijaliti, ja sam se psihički razbolela.

Miljana takođe tvrdi da je njena majka Marija Kulić zadovoljna njenom odlukom da izazove dikvalifikaciju.

- Mama je srećna, ona je meni i ranije govorila da treba da idem iz rijalitija, da nije to za mene više - zaključila je Miljana.

 

Miljana Kulić

printscreen

Foto: printscreen

 

Komentari (4)

Ozren

15.02.2020 10:06

Sve laže. Pravi nas ludima. Nismo mi ludi. Dve klinike je nisu izlečile.

Snezana

15.02.2020 11:07

Neka se leči. To je najbolje za nju a i za dete

?..

15.02.2020 14:02

Laze, lupeta...

nis

15.02.2020 14:04

Laze, lupeta...