Dalila i Dejan
printscreen

 

Dalila i Dejan

printscreen

Dalila i Dejan, Foto: printscreen

Bivša rijaliti učesnica koja je sa suprugom Dejanom napustila šou-priča šta je sve preživela u Šimanovcima i da li su tačni navodi da je zaljubljena u Stefana Karića.

Dalila i Dejan Dragojević pobegli su iz rijalitija, a zbog kršenja ugovora koji su potpisali sa televizijom “Pink” moraće pojedinačno da plate po 50.000 evra.

- Mogli ste čujete da sam bila vređana na nacionalnoj osnovi. Niko se nije obazirao na to kada je meni Miljana govorila da smrdim na loj, posle je došlo do polivanja ličnih stvari. Niko je nije opomenuo i jednostavno smo odlučili da napustimo “Zadrugu” - započinje Dalila svoju ispovest i nastavlja:

- Koliko puta nam je rečeno da se nećemo ostvariti kao roditelji. To je bilo veoma ružno. Da smo sve to istolerisali sutra bi nam neko đubrivo doneo pa bi nam pobacali po posteljini.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević

E-stock/Časlav Vukojičić

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević, Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Učesnici “Zadruge” tvrde da se Dalila zaljubila u cimera Stefana Karića, te da je zbog toga pobegla.

- To je smešno. Mogu ja mnogo toga da izdržim, ali ne želim da se uništava nešto što sam pošteno zaradila, kupila i donela u “Zadrugu”. Ja sam samo dečka uporedila sa Dejanom. On je za mene najbolji na svetu, samo sam rekla da imaju malo sličnosti u karakteru i stavu i ispalo je da mi se dopada. Posle nisam htela da se pravdam, pa sam rekla: “Istina je mnogo gora nego što znate”.

Dalila kaže da je zgrožena time što su joj pojedini zadrugari ukrali lične stvari nakon što je napustila rijaliti šou.

- Nema nikakvih pregovora o tome da se vratimo u rijaliti. Rečeno nam je samo da oni ne odgovaraju za stvari koje su pokradene unutra. Miljana, Marko, Mina, Nataša su uzeli moje stvari. To je veoma ružno, što mi nisu krali stvari dok sam bila tamo, tada niko nije smeo da im se približi. Znate kako kažu, kad mačke nema, miševi kolo vode. Neće oni mene osiromašti za nekoliko parfema i nekoliko komada garderobe što su uzeli. Neka su oni živi i zdravi - poručuje Dalila i dodaje da je srećna zbog podrške koju ona i Dejan imaju u spoljnjem svetu.

- Da smo videli koliku podršku imamo napolju i ranije bismo izašli, ne bismo sve ono trpeli. Ja sam oduševljena, na stotine poruka podrške dobijam, ne stižem svima da odgovorim - završava bivša zadrugarka i pobednica “Parova 5”.

Dalila i Dejan Dragojević

printscreen

Dalila i Dejan Dragojević, Foto: printscreen

David nas je blokirao, Biljani bih sve oprostila

Dalila tvrdi da David Dragojević, rođeni brat njenog supruga Dejana, ne želi da ima kontakt sa njima otkad su izašli iz rijalitija.

- Dejan je zvao Davida zbog svega što je izjavljivao za njega i mene, ali se on nije javio. Blokirao ga je na Viberu, mene je blokirao i na Instagramu. Nije se javio čak i kada smo ga zvali sa tatinog broja telefona - priča Dalila razočarano i priznaje da bi se sa svekrvom Biljanom pomirila:

- Dejan treba da odluči da li će se miriti sa njom, a ja sam tu da njegovu odluku ispoštujem. Uvrede kao uvrede, mnogo gore su mi pričali, pa sam prelazila preko toga. Mogu i njoj da oprostim, ali ako bi znala da se to više neće ponoviti.

Komentari (1)

m

17.01.2020 11:13

Tako ti i treba, nisu ti to parovi da radiš šta hoćeš, nema SKRIVENE.