Nadežda Biljić
screenshot Youtube
Nadežda Biljić

screenshot Youtube

Nadežda Biljić, Foto: screenshot Youtube

Nadežda Biljić se na scenu pojavila pre deset godina, a tek je u poslednje dve godine postala jedna od najpopularnijih ličnosti u Srbiji.

Ova devojka je rođena u Valjevu, a na takmičenje “Zvezde Granda” se prijavila 2008. godine i takmičila se u toj sezoni. Našla se u prvih nekoliko kandidata te sezone, ali je nakon toga naprasno nestala iz javnog života. U sezoni u kojoj je ona učestvovala pobedu je odneo Darko Lazić. 

Nadežda Biljić našla POSAO u Valjevu! Digla ruke od pevanja, evo čime se sada bavi!

AUTOR: Pink/I. M. DATUM I VREME: 19.08.2019. 13:20 Odlučila! Nadežda Biljić, Foto: Printscreen Pinkovu zvezdu Nadežda Biljić milionski auditorijum je imao priliku bolje da upozna tokom učešća u rijaliti programu "Zadruga" gde je dokazala kakav talenat zaista poseduje. Kada je saznala da većina njenih rijaliti cimera želi da se bavi muzikom, ona je istakla da će promeniti svoje zanimanje.

Naime, Biljićeva je ušla u prvu sezonu rijaliti "Zadruga" kao prijateljica i koleginica Slobe Radanovića koja je znala mnogo detalja iz života poznatog pevača. Ipak njen život su obeležile pojedine tragedije.

Njen brat je ubijen u centru Valjeva 2016. godine. Damjan je bio student Fakulteta za fizičko obrazovanje i vatreni navijač Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ:

Miki i Nadežda

Alo!

Miki i Nadežda, Foto: Alo!

Ipak, tu nije kraj.

Nadežda je odlučila da uđe i u drugu sezonu pomenutnog rijalitija, u kojoj ju je Miki Đuričić fizički napao, nakon čega je on i diskavlifikovan. Cela javnost je osudila njegovo nasilničko ponašanje, a Nadeždi su svi pružali podršku.

Miki, Nadežda
Miki, Nadežda, Foto: Screenshoot Youtube
Nadežda Biljić

Vladimir Marković/Alo!

Nadežda Biljić, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Panić je izudarao Nadeždu, nakon čega ga je ona prijavila policiji.

BONUS VIDEO:

Nadežda Biljić posle brutalnog prebijanja u Urgentom centru!