Kija Kockar
Screenshoot Youtube
Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

U spavaćoj sobi su se sinoć okupili Bora Santana, Marko Janjušević, Bane Čolak i Stefan Karić, gde su razgovarali o celokupnoj situaciji u Beloj kući.

U jednom trenutku, pomenuta je afera iz prve sezone, kada su Filip Đukić i Kristina Kockar navodno imali seks u hotelu u „Zadruzi“. Bora se našalio na račun te akcije, pa je prokomentarisao:

- Filip je Kiju razvalio kao buldožer straćaru!

PROČITAJTE JOŠ:

Interesantno je da Stefan Karić, koji je izjavio da je dobar Kijin prijatelj, nije branio Kiju dok je Bora ovako pričao o njoj.

Podsetimo, posle ulaska Kije Kockar u prvu sezonu "Zadruge" dogodila se prava drama, jer ju je njen tadašnji suprug, Sloba Radanović, prevario sa Lunom Đogani. Ubrzo potom, Kija je pred kamerama postala bliska sa Filipom Đukićem, a jedno vreme su proveli zajedno u toaletu hotelske sobe "Zadruge". Kasnije je Đukić tvrdio da su imali seksualne odnose, dok je Kija do kraja to negirala.

Filip Đukić

Screenshoot Instagram

Filip Đukić, Foto: Screenshoot Instagram

 BONUS VIDEO:

Aleksandra Subotic se povlači iz rijalitija!

 

Komentari (3)

estradna trckaralica

04.10.2019 09:09

Mislim, da Karic dobro zna koliko je "laka i potrosena" pomenuta. Ona stavi lokne i siske, u svojoj prosecnosti cak misli, da je zbog toga promenila istinu?

Ss

04.10.2019 09:24

Bora? Niko i ništa! Čak i posle dve godine hvata kadar preko Kije!

Duško

04.10.2019 15:37

@Ss - U Zadruzi Filip je negirao da se nešto desilo u kupatilu. Sloba je znao da se nije ništa desilo i da je sve to nameštaljka. Posle Zadruge Anabela i Gagi Filipa nagovorili i potplatili da promeni izjavu.