Sanja i Matora
printscreen
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

Dejan Briza/Alo!

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora, Foto: Dejan Briza/Alo!

Gotovo dve godine Sanja Stanković i njena devojka Jovana Tomić Matora uspešno odolevaju trzavicama i uživaju u ljubavi. Kada su izašle iz druge sezone „Zadruge“, preselile su se u novi stan na Auto-komandi. Nas je interesovalo kako se zadrugarke ponašaju, šta rade, ko im dolazi u goste, a odgovore na to su nam dale njihove komšije.

Devojka koja ih viđa svaki dan radi u pekari u blizine njihove zgrade i kaže da su preslatke.

PROČITAJTE JOŠ:

- Viđam ih svaki dan. Ne razdvajaju se. Stalno su zajedno i gotovo uvek su nasmejane. Nisam viđala da dovode nekoga u zgradu, ali tek su se doselile. Matora je jednom jela u pekari, uzela je dva bureka i veoma su joj se svidela, a ona plava mršavica ne jede ništa, kaže da ne sme zbog linije - ispričala nam je radnica u pekari, koja nije želela da se fotografiše, i dodala:

- Voze neki besni crveni auto, skupo mi deluje i često dolaze kasno kući. Jednom sam dolazila na posao u 5.30, a one su se vraćale posle izlaska. Teturale su se obe. Sanja je klepetala štiklama, a Jovana kaskala za njom. To je sve što znam o njima, slatke su i volela bih da ostanu u kraju. Deluju kulturno i ljubazno - rekla nam je pekarka.

Odmah ispod pekare nalazi se kafić u kojem je Jovana rado viđen gost.

- Nisam znala ko je ona, ali kada sam videla njenu fotografiju, prepoznala sam je. Devojka je mirna, dođe, popije kafu, ostavi lep bakšiš i ode. Stalno priča telefonom - rekla nam je Sanja iz lokalnog kafića.

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

Dejan Briza/Alo!

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora, Foto: Dejan Briza/Alo!

Ipak, neke komšije nisu zadovoljne što su se rijaliti zvezde doselile u njihov kraj.

- Čula sam da su došle kod nas i nije mi pravo. Videla sam tu plavušu, nešto je dramila i kukala. Vikala je dok je razgovarala telefonom i lupala je vratima. Ne znam šta će nam takve komšinice. Plašim se da će da nam doneti probleme i dovesti komunalnu policiju u zgradu - rekla je starija komšinica.

Lepi Mića ispričao zbog čega je prekinuo svaki kontakt sa Anom Korać! Razotkrio je!

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 25.08.2019. 10:51 Za njega više ne postoji. Lepi Mića, Foto: Alo / Dejan Briza Bivši učesnik zadruge, Lepi Mića objasnio je da zbog Ane Korać nije želeo da gazi svoje principe, te je iz tog razloga prekinuo svaki kontakt sa njom. SVE JE SPREMNO ZA DEVOJČICU!

BONUS VIDEO:

Sestra Miljane Kulić ulazi u Zadrugu 3?

 

Komentari (2)

Pera Detlic

25.08.2019 14:36

Ko je gore a ko dole kad imaju sex?

Tatko

26.08.2019 11:19

Misle da su na livadi.