Zadruga
YouTube/Printscreen
Zadruga

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Odmah nakon što je sastanak završen, Tara Simov i Mateja Matijević odlučili su da porazgovaraju o svom odnosu, koji je u poslednjih nekoliko dana na klackalici.

Tara i Mateja

printscreen

Foto: printscreen

Mateja ju je u nekoliko navrata zamolio da ga ostavi na miru zbog lošeg psihičkog stanja u kom se trenutno nalazi, ali nju to nije zanimalo, jer ju je ostavio u trenucima kada joj je bilo najteže.

Rekao sam ti da sam malo nestabilan i da me ostaviš da se malo iskuliram. Dve, tri noći sam ti rekao da sam u ku*cu. Krenula si da mi skačeš po živcima, nisi me ispoštovala uopšte - rekao je Mateja.

Zadruga

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Ti konstantno komentarišeš nas i Mlađu i njegov odnos sa Ninom, pričaš kako sam ja za sve kriva. Mlađa je taj koji konstantno utiče na to da ja tebe kao nešto ne povredim, ja ne mogu da bežim od ljudi i da ne ulazim u sukobe zarad tebe. Svako od njih mi smeta ovde. Ti mene ne slušaš, ne poštuješ me i to je to. Hoću da ti se izjadam kad mi je loše, a ti me prekidaš dok pričam - rekla je Tara.

Zadruga

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Ti nemaš momenat kad treba da ispadneš šmeker. Nemoj da se dereš! - rekao je Mateja koji ju je u trenutku besa odgurnuo od sebe i napustio prostoriju.

Detaljno pogledajte u nastavku.

 

Komentari (1)

Ivana

21.01.2020 19:18

Tara je prenaporna, nerazumna i nerazumljiva.