Luna Đogani i Đole Đogani
Screenshoot Youtube
Luna Đogani i Đole Đogani

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube
Luna

Printscreen

Foto: Printscreen
Đole Đogani

E-stock

Foto: E-stock

- Nikad nije pitao: "Luna je l' si gladna, možda tata nije zaradio". Nije joj kupio nijednu pljeskavicu - navela je Anabela.

Anabela Atijas

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

- Kad su moji bili najpopularnija grupa kod nas pomagali su Đoletu, a oni nama nisu pomogli. Bili su konkurencija. Moj tata je sa ulice napravio to što je napravio. Meni njegov odnos sa Đoletom nikad nije bio jasan, kao neko takmičenje, kao da ima potrebu da ga uvek nadmaši, uvek je osporavao mog tatu - rekla je Đoganijeva.

Gagi Đogani

Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

- Ovom prilikom ga pozdravljam, kao i moju porodicu, neka se pomire sa ovim, takva je situacija. Mi se nismo nikad slagali, jednostavno postojao je uvek taj neki rivalitet između mene i njega. Ne da mi želi loše, ali takav je čovek. Ja imam poštovanje prema njemu kao prema starijem bratu, sad nemam roditelje, imam respekt prema njemu, ima 60 godina uspešan je, izgleda kao da ima 40 godina, ne bih loše pričam o njemu. Pitao sam ga za tu poruku Luni, nazvao sam ga, rekao sam da je u pitanju moje dete, možemo da se svađamo zbog nekih drugih gluposti a u pitanju je moje dete, govorim za Zadrugu kada je nije podržao, kada je podržao drugu stranu. Ja to nisam podržao i rekao sam da to nije u redu, da je moje dete u pitanju, bio sam neko vreme ljut na njega, ali mi se brzo posvađamo i brzo izmirimo. A kad je imala 13 godina, i tad sam ga osudio, to je to - naveo je Gagi.

 

 

Komentari (1)

Vlada

27.03.2020 11:28

Lazu. Sve lazu. Okrivljuju sve oko sebe. Samo su navodno oni nevini i bezgrešni.