Miljana Kulić
Alo!
Miljana i Zola

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Svima je poznato da je učesnica Zadruge Miljana Kulić ostala u drugom stanju sa Lazarom Čolić Zolom, međutim, desilo se nešto neočekivano. 

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, pevač Bojan Tomović koji se sa Miljanom družio i pre nego što je ušla u Rijaliti, obelodanio je da je dete koje nosi njegovo.

Bojan Tomović

Screenshot Facebook

Foto: Screenshot Facebook

"Ne mogu više da ćutim iako sam obećao Miljani, jer mi je žao Zole i grize me savest. To dete koje nosi Miljana jeste moje, tu nema nikakve sumnje, ali ona mora da abortira zato što ja imam bipolarni poremećaj, a i Miljana je psihički nestabilna. Glavni razlog za abortus je što su i moji i Miljanini psihički problemi nažalost veoma često nasledni i ja ne bih podneo da mi se dete pati i prolazi isto kroz što i ja i Miljana. Zato molim čelnike rijalitija da joj što pre zakažu abortus dok nije kasno. Ja sam se svesno odrekao roditeljstva, baš zbog bolesti, zato sam se pre 6 meseci i razveo nakon 13 godina braka. Znači, ni sa bivšom ženom nisam hteo da rizikujem potomstvo, a ne sa nekom drugom devojkom.

Miljana je mlada, ima vremena da rađa još mnogo dece i da bude srećna, ali sa zdravim čovekom, a ne sa mnom, bipolarnim, od života i lekova preumornim čovekom. Ja se sa 37 godina osećam kao da mi je 97 i znam da zbog terapije koja je za bipolar doživotna, ne bih mogao da budem dobar i odgovoran otac, a još bi tužnije bilo da dete nasledi poremećaj ili da ga čuva baba Marija. Miljana je insistirala da je "napunim", ja sam mislio da ne mogu da imam dece, ali eto desilo se čudo, kome nažalost ne mogu da se radujem jer je bipolarni poremećaj doživotna psihička bolest sa velikom stopom samoubistva, plus što ja imam i epi napade, a Miljaninu psihičku nestabilnost videli ste svi na televiziji, tako da zamislite kakvu bi genetsku predispoziciju to dete imalo. E, zato sam, iako možda zvuči sebično i grozno, za abortus, jer valjda i ja kao otac imam pravo glasa", rekao je Tomović.

BONUS VIDEO 

Miljana neće roditi bebu?! Zola je prevario, sve je bio deo njegovog plana?!

 

Komentari (3)

MILA

10.10.2019 15:29

Na lecenje zajedno sa Miljanom!

neko

10.10.2019 16:20

kakve sve gluposti narod gleda ne mogu da verujem sa moje usi...

Dugi

10.10.2019 17:25

Sramota šta se sve ovde radi.