Anastasija Buđić
Screenshot Youtube
Anastasija Buđić

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, ona je demantovala priče o ulasku u rijaliti i objasnila šta je to što je sprečava da se pridruži ovakvom spektakularnom TV formatu.

Anastasija Buđić

Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Anastasija kaže da ne želi u rijaliti jer je potrebna suprugu Ivanu Radoviću koji je uhapšen i služi kaznu u zatvoru u Sremskoj Mitrovici zbog trgovine kokainom.

"Izašle su neke spekulacije po medijima da treba da uđem u "Zadrugu 3". Moram vam reći da to nije tačno. Nisam dobila takav poziv, a i da sam ga dobila, odgovor ne bi bio potvrdan. Trenutno sam potrebnija svom mužu, koji je na žalost tamo gde je, i tako nešto nije izvodljivo. U svakom slučaju, ono što je sigurno, pratiću "Zadrugu 3" jer mislim da je projekat Zadruga jako zabavan i uživam gledajući ga. Sasvim sam sigurna da će i ove godine prevazići sami sebe i pružiti nam vrhunski program. Tako da se novoj sezoni radujem isključivo kao gledalac", poručila je Anastasija.

BONUS VIDEO:

Otkrivamo honorare učesnika “Parova”, zavrteće vam se u glavi kada čujete koliko su zaradili

 

Povređena Jelena Bačić Alimpić! Oštećena kost, krvava ruka, METAK okrznuo i GLAVU!

AUTOR: Blic/R.J. DATUM I VREME: 21.08.2019. 21:24 Niko se nije nadao ovakvom ishodu... Foto: Screenshoot Instagram Voditeljka i autorka nekolicine bestselera Jelena Bačić Alimpić kupila je kućicu na padinama Fruške Gore, a kako je ovo imanje prilično izolovano ona ga je iskoristila za to da ostvari davnašnji san, a to je da nauči da rukuje pištoljem.