Vladimir Tomović
Printscreen
Bojan Tomović

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Pevač Bojan Tomović svakim svojim oglašavanje izaziva veliku pažnju javnosti i lavinu komentara na društvenim mrežama, a svakodnevno tema među zadrugarima, iako nije deo Zadruge. On se često dovodi u vezu sa Miljanom Kulić i tvrdi da je dete koje je Kulićeva abortirala njegovo, ali je u sukobu sa Vladimirom Tomovićem. 

Bojan je sada odlučio da se i sam oglasi i otkrije, kako kaže, najveću tajnu učesnika Zadruge - Vladimira Tomovića.

- Pošto me i dalje svakodnevno pljuje po Zadruzi, a ja ne ćutim nikome, otkriću vam najveću tajnu Vladimirke Homović. On zbog svoje majke i zatucane potodice krije da je gej, mada to zna cela Crna Gora, ali ono što se ne zna je da je Vladimirka u strasnoj vezi sa poznatim imitatorom Karamelom. Godinama se kre*u i zaista vole, ali bez šale. U pitanju je prava ljubav, tako da ovo što po Zadruzi glumi frajera, to je samo maska. Njegova prava ljubav nije ni Dragana Mitar, ni Stanija, nego Goran Stojićević Karamela - tvrdi Bojan Tomović.

Bojan Tomović

Screenshot

Bojan Tomović, Foto: Screenshot

Njegov sukob sa Vladimirom počeo je od trenutka kada je zadrugar u porodici imao smrtni slučaj, a pevač je tim povodom osetio porebu da se obrati svom prezimenjaku, iako nisu u krvom srodstvu.

Podsetimo, Bojan Tomović pati od bipolarnog poremećaja, zbog čega često ne može da kontroliše svoje postupke, pa je tako u afektu okačio fotografije na kojima se samopovređuje nožem, dok urezuje u ruku svoje novo ime, Amar. Posle toga, postavio je i fotografiju na kojoj je potpuno go.

Komentari (3)

mish

15.12.2019 13:02

Dajte ljudi... Dal je moguce da neko vise ista veruje Bojanu Tomovicu?!?

Zvezdara

15.12.2019 19:41

@mish - Ovaj put ne laze, jer za Karamelu i Vladimira je javna tajna da su godinama u vezi, samo sto mnogi novinari stite Karamelu pa ne pisu o tome.

novo

15.12.2019 18:37

ovo je istina zna svaki pedalj crne gore.