Sloba i Kija
Instagram
 Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, iako svoju privatnost pokušavaju da sakriju od javnosti, internetom su počeli da se šire dokazi da njihova ljubav i dalje traje, samo skriveno.

Kristina je nedavno objavila fotografiju na kojoj se vidi kako je muškarac grli, ali njegov identitet nije otkriven. Međutim, njihovi pratioci uporedili su i došli do zaključka da momak koji grli Kiju i Sloba imaju iste brojanice.

Pored toga, u oktobru prošle godine njih dvoje su objavili istu hranu i u istom trenutku, pa su svi pomislili da su na zajedničkom ručku.

Takve situacije nizale su se, ali njih dvoje ni u jednom trenutku nisu priznali da među njima postoji nešto.

Podsetimo, Sloba Radanović je u prvoj sezoni rijalitija "Zadruga" prevario svoju zakonitu suprugu Kristinu sa Lunom Đogani, i to pred milionima. Vrlo brzo posle sramote koju joj e učinio, Kija je skupila snagu i ušla u rijaliti kako bi se suočia sa njima. Odnela je pobedu ali izgubila supruga. Po izlasku su se zvanično razveli, i od tada nikada nisu javnosti otkrili da imaju neki blizak kontakt. Ostaje pitanje da li je ovaj par sramota da priznaju javnosti da su se pomirili ili jednostavno ne žele da ih bilo ko ometa. Vreme će pokazati. 

Šta vi mislite? Da li je ovo sve slučajnost ili se Kija i Sloba viđaju i uživaju u ljubavi daleko od javnosti?

BONUS VIDEO:

Gagi pred ulazak u Zadrugu došao na sistematski, pa nasred ulice radio sramotnu stvar!

 

Slobi Radanoviću prete ubistvom, spavao sa ženom narko-bosa?!

AUTOR: Svet/B.Z. DATUM I VREME: 30.08.2019. 11:05 Ima ljude koji bi ubili za nejga! Sloba Radanović, Foto: E-Stock Iako je Sloba Radanović pričao kako ga je devojka ostavila iz nekih privatnih razloga, tačnije jer navodno ne može da ima decu, istina ja da su se oboje uplašili njenog muža, ozbiljnog narko-bosa.

 

Komentari (5)

Marica

03.09.2019 18:21

Ovo je prica za naivni narod, njih dvoje sve dogovorili pre zadruge1, imaju samo jedan cilj, sto vise da zarade i da sto vise budu u medijima, Luna i narod su koleteralna steta.

prevaranti

03.09.2019 21:06

Imam ideju: neka Kija vrati titulu pobednice i novac, Sloba skodicu i neka lepo priznaju istinu i spavaju mirno?

lopovski tandem

03.09.2019 21:17

PO MOME DVE TEORIJE: ili su nas varali svo vreme u zadruzi i posle ili nas varaju sada namigivanjem, da su zajedno - svakako ide za laž,foliranje, manipulaciju, zar ne? Najbolje u svakom slucaju da prestanete pisati o njima - tako ce i potreba za manipulisanjem naroda prestati - nikoga vise ne zanima dali su zajedno ili ne - daleko jim lepa kuca.

imperija

03.09.2019 22:53

Naravno da je sve dogovoreno. Ne znam kolika ovca treba neko da bude, pa da je poverovao onoj prozirnoj režiji.

Stojko ZR

08.09.2019 12:06

Slobina i Lunina lubav u Zadruzi1 je bila čista i iskrena, obostrano. Njihove emocije još uvek traju ali su duboko potisnute,ma šta izjavljivali po medijima. Iz aviona se videlo da se ludo vole, glumatati ne može.On je mladić koji potiče iz parijahalne porodice koja mu je utkala sve vrednosti.Blago majci Draginji odgajila je deliju. Treće , Njihov "brak" je pukao i pre njegovog ulaska.U celoj priči, "bivša" je manipulator i prevarant.Obmanula je celu naciju "krokodilskim suzama".