Zadruga, ubacivanje
Alo.rs
Zadruga, ubacivanje

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Posle dugih deset meseci, večeras se spektakularnim superfinalom na TV Pink završava treća sezona rijalitija „Zadruga“ i trka za 50.000 evra!

Tačno 6. septembra prošle godine počela je treća sezona, koja se zvanično biti završena večeras u direktnom prenosu na TV Pink, kada ćemo saznati ko će iz imaginarijuma izaći kao pobednik.

Tog 6. septembra Bela kuća primila je nove stanare – čak njih pedesetoro, a za sve ovo vreme skoro 80 zadrugara učestvovalo je u rijalitiju. Broj stanara Bele kuće smanjivao se iz dana u dan tokom finalne nedelje, a nakon sinoćnjeg ispadanja Milice Kemez, Marka Đedovića, Ivane Šopić i Nikole Orozovića, ostalo je petnaest veličanstvenih superfinalista ovogodišnje „Zadruge“!

Zadruga finale

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Za laskavu titulu pobednika treće „Zadruge“ i ček u vrednosti od čak 50.000 evra boriće se Tara Simov, Mensur Ajdarpašić, Anabela Atijas, Jelena Pešić, Bora Santana, Mima Živković, Iva Grgurić, Filip Đukić, Gagi Đogani, Marko Miljković, Ermina Pašović, Marko Janjušević Janjuš, Maja Marinković, Stefan Karić i Lepi Mića.

Ko će biti pobednik odlučujete SAMO VI – linije su sve vreme otvorene, glasajte zasvog favorita i pomozite mu u trci ka 50.000 evra!

Večerašnja spektakularna završnica aktuelne sezone se ne propušta – budite od 21h uživo uz TV Pink i Pink.rs i pratite superfinale vašeg omiljenog rijalitija!