Dalila i Nikola
Printscreen/YT
Mina Vrbaški

Printscreen/YT

Mina Vrbaški, Foto: Printscreen/YT

Nakon svađe Mine Vrbaški i Nikole Orozovića u rijalitiju "Zadruga 3", ovaj zadrugar se požalio Dalili i Dejanu Dragojeviću da mu ne prija način na koji se Mina svađa sa zadrugarima zbog pretnji kojima se koristi.

PROČITAJTE JOŠ:

Njih dvoje su pokušali da ubede Nikolu da je preozbiljno sve shvatio i da treba da da Mini šansu, a ono što Orozović ne zna jeste da se Vrbaški sve vreme poigrava sa njim.

Nikola Orozović

Printscreen/YT

Nikola Orozović, Foto: Printscreen/YT

- Mene ježe ljubomorne i posesivne devojke. Ja se plašim ljubomore i posesivnosti. Ja vidim da je ona ljubomorna posle samo tri četiri dana. Da smo mi u spoljašnjem svetu, to bi bilo okej, ali ovde neću da rizikujem - pričao je Orozović.

Dalila i Nikola

Printscreen/YT

Dalila i Nikola , Foto: Printscreen/YT

- Ti misliš da ja nisam ljubomorna? Kada stekneš poverenje u nekoga, ti možeš da ga ostaviš u društvu 100 golih žena. A šta ako ona tebe testira sve ovo vreme? Tebi je ubacio neko ružno mišljenje o Mini - pričala mu je Dalila.

Dalila i Nikola

Printscreen/YT

Dalila i Nikola , Foto: Printscreen/YT

- Ja nemam poverenja da je ona sada kul. Neka ona mene testira. Ja sam onda totalno kul da padnem na testu. Ja nju ne želim da izgubim kao prijatelja - nastavljao je Nikola.

Šta će se dogoditi između Mine i Nikole ostaje nam da saznamo u narednom periodu.

Pogledajte ceo razgovor u video prilogu:

 

 

 

Komentari (1)

Stefan

19.09.2019 06:53

Svi glume zaljubljenost i prijateljstvo. Izbor devojaka nikada lošiji. Devojke neuredne, izguzvane i nesređene.